Să-i mănânce ciuma bubonică pe toţi bandiţii care au vândut tot ce puteau vinde dintr-o ţară care merita mai mult. România ar trebui să se retragă din U.E., să pună un conducător german (aşa cum a fost şi Carol I ) şi să îşi vadă de ale ei. Proclamaţia este bine gândită, realizabilă, doar că este nevoie de noi toţi.
Pacat ca bucuresteni sunt niste lasi, cu doar 10.000 de protestatari nu dam jos nici musca de pe Basescu.Ar trebui sa se faca greva generala si toata lumea sa iasa si sa dam odata jos toata clasa asta politica.
Pacat ca sintem o tara de prosti manipulati pe toate sensurile.Aseara la Galati, in mijlocul demonstrantilor, o cunostinta buna cu gura cea mai mare si cu cea mai mare pancarta.Cind m-a vazut cica;-Hai si tu cu noi, hai cu noi la care l-am intrebat scurt;-Cit ai primit?;-15 milioane.Asa ca n-oi mai frecati ca si pentru Joi seara se pregateste un transport din partea USL catre Bucuresti de la Galati.Tot cu coroclei patriotilor.Mi-i scirba.Sa nu veniti sa-mi cereti sa demonstrez pentru ca n-am s-o fac.
De acord! Era nevoie, poate, de o astfel de Proclamatie, dar, doar asa, citita pe diagonala, se vede ca nu e deloc facuta ca lumea.
In primul rand, desfiintarea CCR ar inlatura si ultima sansa de a fi respinse aberatiile neconstitutionale ale oricarui idiot care ar putea, mai devreme sau mai tarziu, sa acceada la putere.
In alta ordine de idei, normal este ca Parlamentul sa fie politic si NU Guvernul; Guvernul trebuie sa fie competent. Sa nu mai avem medici ginecologi ministri la Agricultura si ingineri electronisti la Sanatate.
Si, ultima, dar nu cea de pe urma: vrem alegeri anticipate? Ok. Alegeri anticipate sa fie, dar sa nu mai auzim acelasi slogan cretin:"eu nu ma duc la vot, ca n-am pe cine vota".
Din cauza absenteismului si a indolentei mioritice am ajuns la sapa de lemn.
Ce proclamatie? Una semnata de toti asa zisii bolnavi,care au iesit la pensie cu spaga, de aia care spun ca nu gasesc loc de munca? Fals! In tara asta, numai cine nu vrea sa munceasca nu gaseste.Contrar tuturor parerilor, bucurestenii au fost si sunt cei mai prosti.Imitatori! La revolutie au copiat modelul timisorean,acum timisorenii se bazeaza pe nr. oamenilor din Bucuresti! Mi-a recomandat doctorul, miserupismul.M-am saturat de tv., asa ca o sa stau pe net.Prostii sa-si ia bastoane in cap!
O proclamatie tampita. O proclamatie trebuie sa fie izvorata din dorinta maselor, nu din creierele a 3-4 din cei 1500 de protestatari.
Nu am auzit inca vreun om de rand nemultumit de existenta Curtii Constitutionale (?!?), nici de cine face anumite numiri in functie. Punctele 4 si 6 se exclud reciproc, iar la "amplele manifestatii" despre care se vorbeste la punctul 8 au participat aproape 0, 05% din populatia tarii.
"Din cauza absenteismului si a indolentei mioritice am ajuns la sapa de lemn."
Din pacate nu e asa. Vreo cinci milioane de romani s-au dus de buna voie sa il REaleaga pe Basescu, desi il cunosteau de aproape 20 de ani. Si nu numai pe el, ci si pe cei din jurul sau.
Bai ala cu clasa politica. Tu ai auzit pe cineva sa strige "jos clasa politica"? Poporu cere jos Basescu ala plin de aiere si cu tot pd-l-ul plin de bube se gunoaie ordinare. Din partea mea, si sunt sigur nu numai, sa faca Basescu lepra si sa ii creasca bube-n cur si sa i se scurteze mainile sa nu se poata scarpina. Sa moara incet incet in chinuri groaznice strans cate putin cu menghina de o|o.