| Anonimul151 a întrebat:

Se poate solicita ca o petiție / reclamație sa nu mai fie solutionată/să nu se mai ofere un răspuns dacă aceasta ( petiția/reclamația ) a fost depusă autorităților? ( primărie sau alte instituții).

Adică dacă eu solicit, sa nu se mai rezolve, să nu se mai ofere un răspuns, sau că doresc "anularea" acesteia se poate? Sau nu?

8 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Ai fost amenintat, nu-i asa?
Aia de la primarie sau unde ai depus tu petitia, le-a spus direct paratilor.

Lasa-i sa raspunda. Nu te mai agita.
Urmareste circul pe care-l pun in scena si unii, si altii.

| Anonimul151 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Nu, nu am fost amenințat. Însă pur și simplu m-am săturat săcincerc să rezolv ceva și sa nu se rezolve. De aceea pur și simplu aș vrea să renunț la acea petitie/reclamație...

Și în orice caz, conform legii chiar dacă făceam o reclamatie cu privire la cineva nu prea ar avea voie sa le spună... Însă nu are legătură cu cineva, ci cu anumite probleme legate de oraș. Sesizate atât de mine, cât și de alții. Dar nu se face nimic. Și așa cum spuneam, decât să primesc același răspuns constant mai bine renunț, pentru că sincer m-am săturat.

Se poate sau nu face acest lucru?

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru Anonimul151):

Lasa lucrurile asa.
Vezi ce raspuns primesti.

Bula
| Bula a răspuns:

Acum "lumea" este ocupata cu "prioritatile": alegerile, dupa care urmeaza sarbatorile.
La anul, dupa mijlocul lunii ianuarie, poti reveni cu petitia, daca vei mai avea chef.

| Anonimul151 explică (pentru Bula):

Știu..., chestia e că efectiv eu aș vrea în principiu să renunț la ea... Se poate face acest lucru? Sau nu?

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Se poate renunta, depune o cerere in acest sens.
Eu sunt de parere sa nu renunti.

| Anonimul151 explică (pentru Ioandelasal):

Chestia e că în reclamația aceea, am scris pentru o anumita posibil că "e posibil", ( adică într un loc să fie de ex niște condiții nu prea bune", și decât sa se constate că nu este așa și să am probleme mai bine renunț. Pentru că la verificare am observat că scrie "sesizare nereguli condiții precare", ceva de genul asta. Și eu așa cum spuneam... am scris că e posibil dar nu știu sigur.

Pot avea ceva probleme din cauza asta?

Și în caz că renunț trebuie să specific și motivele pentru care renunț sau doar că vreau să renunț și atât?

Bula
| Bula a răspuns (pentru Anonimul151):

In principiu: da.
Dar eu nu as proceda cu retragerea sesizarii, din multe motive.