| Utilizatoare123 a întrebat:

Se spune ca Romania se poate compara acum, economic, cu Franta si Germania. Ce parere aveti de aceasta gogoasa? laughing articol: https://m.mediafax.ro/......a-22512974

5 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Ori a crescut Romania, ori au scazut tarile occidentale.
Cert este ca in strainatate, pe job-uri oarecare, greu mai treci de 1500 euro, bani pe care ii faci si in Romania, aproape cu acelasi efort.

Salariile de 6000-8000 de lei au devenit normale si la noi, dar in orasele ok, nu la Botosani, Constanta sau Campulung Moldovenesc.

| gabicoo a răspuns:

La guvern se fumează mult. Și nu este vorba despre tutun.

| mastadont a răspuns (pentru gabicoo):

Mare dreptate ai laughing
Oricum, glumă mai bună ca știrea aia nu am mai auzit de mult laughing auzi Romania la nivelul germaniei laughing https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_GDP_(nominal) uite unde sunt franța și Germania și unde e românia laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ciolacu a trecut de la covrigi la gogoși, si după va minca mult c@(cat)

| MineaPeter a răspuns:

Dacă chiar am devenit comparabili cu ei, eu personal cred că este o comparație trasă de păr și, chiar și așa, valabilă pe porțiuni mici - precum unii oameni din București și, eventual, Cluj (plus unii angajați remote pentru companii din aceste două orașe) care sunt comparați cu TOATĂ Franța și toată Germania, sau cu media generală a veniturilor acestor două țări corifee ale Vestului european. Este o comparație inechitabilă și, firește, așa cum spuneam, una trasă de păr. Ca să ajungem cu adevărat de-o teapă cu nemții și cu francezii, cred că trebuie să atingem jumătatea secolului 21, dacă nu chiar mai mult, și bineînțeles să nu mai avem conducători nouăzeciști marca Iliescu, care ne-au fost pietre de moară în calea dezvoltării statale după ce Ceaușeștii au căzut. Așa că să luăm astfel de articole bombastice cu prudență, sau, cum zic englezii, "with a grain of salt", că până una-alta, Austria cea din miezul de fantă al Europei tot ne mai pune bețe în roate cu Schengenul terestru, iar noi ne mai amăgim că stăm la masă cu Lez Franse și cu Dii Doiceăn happy. Zile și ani cu mult spor să avem!