anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Se tot critica oamenii materialisti, ca se casatoresc cu bogatasi.
Dar care-i mai mare imbecil aici, cel care stie ca relatia lui este bazata pe interese materiale si plateste pentru sex, sau cel care-si vinde trupul pentru bani?
Asta-i aceeasi situatie si cu cersetorii de pe strada. Daca nu au bani si cersetoria nu functioneaza, vor fi obligati sa munceasca sau sa fure, altfel mor de foame.

18 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mie nu-mi pasa de viata altora, eu spun altceva in intrebare. Reciteste-o pana-ti creste par in cap si prinzi ideea.

| fulgerul a răspuns:

Amandoi au de pierdut! EL banii, EA demnitatea de a se numi FEMEIE! Prostitutie cu acte.

| raluk27 a răspuns:

Care e mai imbecila? O pitipoanca materialista, plimbata prin toata lumea, cu sifonierul plin de haine si genti in ultimele tendinte sau o fata buna care iubeste pe unul sarac (ca in general astia mai saracuti sunt ingrijorati sa nu se profite de pe urma lor), ii ofera toata dragostea ei, iar apoi el ii da un sut in fund?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru raluk27):

E mai imbecil ala care da bani, asa el promoveaza lenea printre oamenii comozi; pentru inteligenta ta, te sfatuiesc sa te rezumi strict la subiectele din intrebari.

| Seby90 a răspuns (pentru raluk27):

Un sut in fund oricum ai sa primesti, nu este greu sa vezi cand un om este pe interes, si in cazul in care sentimentul este mutual, tipul care are bani, nu vrea de cat sex si stie ca te poate cumpara cu bani (ca la supermarket, doar ca aici mergi intr-un club) stie si cand sa iti dea un sut in cur.

Ramai in final cu niste haine demodate, cu niste genti folosite care nu mai par ceea ce sunt si cu niste amintiri, pe la varsta de 40 de ani, doar hainele de pe tine o sa mai conteze (probabil) iar amintirile incep sa fie pline de regret.

Legat de cei saracuti care sunt paranoici ca se va profita pe urma lor, nu mi se pare decat foarte normal, atunci cand ai putin si esti pe punctul de a imparti ceva cu cineva, incepi sa te gandesti, omul respectiv chiar are sentimente? Chiar vrea sa imi fie alaturi si sa ne chinuim sa facem o viata? Ca intr-un final, la fel ca si cel bogat, cel sarac nu vrea sa fie si parasit si falit.

Nu toate povestile de dragoste se termina subit / sau au un sfarsit trist.

Putem conclude ca cei materialisti au de castigat doar ceea ce tintesc, si isi vor pierde timpul, tineretea, nervii si utilitatea pe pamant in timp ce cei cu sentimente, fie pentru un muncitor cu minim pe economie au sanse reale la o viata fericita. Pana la urma cred ca orice femeie vrea sa fie tinuta in brate noapte de noapte, sa fie sigura ca cineva are grija de ea ci nu sa fie rece, de gheata, si sa o doara la un km de faptul ca barbati-su e infipt intr-alta in nu stiu ce hotel ieftin careia ii promite acelasi lucru care ti l-a promis si tie, ulterior sa iti ia locul pentru ca e mai tanara si are niste sani mai mari, dar este 0... e o problema atunci cand te intereseaza cu ce masina te plimbi si cat a costat bmwul in care alergi.

In the end, ca sa iti raspund la intrebare, banii nu sunt totul in viata. Iar cei in cauza sunt la fel de prosti.

Apropo maui, sper sa nu incepi din nou sa jignesti / spamezi aceiasi intrebare ca stim unde se ajunge, ok?

| raluk27 a răspuns (pentru anonim_4396):

Si ca sa raspund la intrebare: nici pitipoanca nu e imbecila, si nici ala care da bani. Din contra, faptul ca are bani inseamna ca il duce capul, iar atat timp cat obtine cu bani ceea ce isi doreste, de ce ar mai conta ca il felul asta incurajeaza lenea si oamenii comozi? Pe mine cel putin, m-ar durea fix in pix de asta atat timp cat mi-am atins scopul.

Ar insemna ca toti parvenitii stiu sa isi foloseasca capul.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Seby90):

Eu nu cred ca absolut toti oamenii vor sa fie iubiti, mai sunt lonerii care iubesc banii si traiesc o viata ca-n Miami numai ca sunt oameni superficiali. Cum este raul-binele, tristete-fericire, asa este si cu banul-dragostea.

| Seby90 a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai nu, nu era o singura data pusa. In fine, nu scol mortii.

Consideri ca banul e oposul dragostei? Sau ca banul aduce rau / tristete? Asta inteleg din analogiile tale.

Pai nu, banul poate asigura / intretine o relatie de iubire. De fapt, daca reduci banii la 0, nu prea sta nimeni cu tine, nu ar suporta nimeni sa iti tot plateasca datoriile / consumatiile / plimbarile. Ai nevoie doar de atat cu cat sa te poti intretine.

PS: S-a mai racit, erau 15 grade acum cateva zile, azi ninge. :/ nu ies pe asa vreme!

| raluk27 a răspuns (pentru Seby90):

Da, posibil sa iti dea un sut in fund, insa pe termen mediu si lung satisfactia unei pitipoance este considerabil mai mare. Ea isi probeaza hainele noi, in timp ce altele se umfla de plans si se indoapa cu ciocolata. In ambele cazuri amintirile sunt pline de regret. Insa numai pentru unele el este atenuat prin ceea ce au obtinut in timpul relatiei.
Nu, nu este chiar normal ca mai saracut fiind sa fii mai preocupat ca se va profita de pe urma ta, decat unul care chiar are. Din moment ce nu ai nimic material de oferit, dar nici emotional nu te implici, oricum nu vei avea nimic de pierdut intr-un final.
Nu toate povestile de dragoste se termina subit/sau au un sfarsit trist, dar majoritatea da. Si cand se termina dragostea si nu sunt nici bani, cu ce ii cumperi Pampers lui ala micu?
Materialistii sunt realisti, fac ceva in viata, pentru ca intr-un fel sau altul sa le fie bine, isi pierd, timpul si tineretea, pentru ca la batranete sa ramana ceva de pe urma lor. Visatorii, utopistii si idealistii, cu asta raman, cu visele. Si pana la urma, dragostea e o iluzie. Degeaba ai bani daca nu are cine te tine in brate noaptea.Din contra, cand ai bani, toti trag la tine ca mustele la rahat, chiar de-ar fi sa-i cumperi.

Am sa transcriu ce am inteles (in the most laments terms), ca iti pui bandaje pe ranile tale niste haine de firma, ca iti cumperi prietenii si ca de fapt intr-o relatie materialista ajungi sa faci si copil (yah welll... de fapt, asa isi tine pitipoanca barbatu langa, ii tranteste un plod, angajeaza o bona si a rezolvat problema). Este normal sa fi mai preocupat ca sa nu ai paine maine dimineata sa mananci decat sa iti pese ca ramai cu o vila in minus decat cele 7 pe care le ai.

Nu toti imbecilii trag la oamenii fara caracter si cu bani.

anonim_4396

Ma refer la faptul ca oamenii aleg ori banii, ori dragostea. Prea putini au parte de ambele, atat de putini ca uneori imi par basme de adormit copii mici.
Am avut privilegiul sa cunosc oameni saraci lipiti pamantului (zic asta fiindca i-am admirat pentru ca s-au sustinut unul pe altul, au avut putere) si am invatat ca exista si oameni care banii nu-s problema lor primara, ca au o paine pe zi, o impart amandoi dar sunt pe jumatate fericiti ca se iubesc reciproc. Doar e sentimentul care nu se cumpara cu bani.
Mai sunt saraciile care aleg banii in locul dragostei, pentru ca nu au de ales. Aici apare instinctul animalic, supravietuirea. Uneori banii fac rau, sunt tipe care-si parasesc iubitii cand nu mai au nimic pe card.
Iesi la un jogging, aveam mai multe intrebari dar nu era una si aceeasi pusa de 10 ori, cum ai spus atunci si acum.

Pe frigu asta? laughing Prefer sa ma ingras.

Da iti inteleg punctul de vedere, exista exceptii in ambele cazuri, de obicei cei saraci recurg la materialism (dar sunt si cei ingamfati, care chiar daca au, prefera pe cineva cu bani ca sa adune si mai mult, probabil vor sa-si faca cosciug din aur, ei inca nu au inteles ca pe fata pamantului sunt nimic, si ca nu iau nimic dupa ei oricum, conteaza cum te simti pe moment, asa ca prefera sa fie plini de draci, prefacuti, mereu stresati, mereu nervosi).

Banii nici nu ar trebui sa fie o problema, parerea mea e ca un om modest are o viata mai buna decat unul care considera banii o prioritate.

Si da, nu o data am vazut pitipoance de la tara care nu au nici cea mai vaga ideea sa isi asorteze hainele sau cum sa se imbrace, cu camasute sifonate, dar alergau dupa aia cu masina mai mare ca au inteles ele ca au penisu mai mare dupa volan. Personal am cunoscut astfel de persoane, de care de altfel mi-a fost rusine.

Si asa ca un bonus, am iesit cu o tipa la un moment dat si dupa cam aproximativ 5 minute m-a intrebat ce masina am. Dupa parerea mea, astfel de oameni nu merita atentie.

anonim_4396

De persoanele cu zero personalitate ma feresc si eu, nu-mi fac griji de multe chestii de genul asta.

| Seby90 a răspuns:

Ce aiurea, nu ai nevoie de functii de ignore pentru a ignora pe cineva smug.

| Seby90 a răspuns:

Pai, da nu stiu, poti sa arati? O_o Nu prea inteleg nimic in momentul asta laughing.

anonim_4396

Eu sunt treaza de ieri dimineata, eu nu ma inteleg pe mine uneori...
nu pot sa-ti trimit prin pm ca nu primesti mesaje da la juniori, si nu vreau s-o public momentan.

Intreab-o pe maria daca mai are idul meu.