anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Si voi va simtiti vinovati atunci cand apelati la institutile statului? Cand ai vreo problema medicala si te plangi si ceri ajutorul unui medic e foarte mare deranj, asa se poarta la orice problema oricat de banala, cand suni la politie, pai de ce ai sunat ca lumea nu suna la politie ca au ei altele de facut, ti-e frica si sa mai suni daca iti ia foc casa, pai noi ce naiba sa mai gandim?

7 răspunsuri:
| dinaprilie a răspuns:

Si cam cum ai vrea? Sa gandeasca cineva pentru tine?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru dinaprilie):

Ce fel de raspuns e asta? laughing vreau ca romanii sa munceasca si sa isi faca treaba in p l m ca vad ca este un frecat de menta sistemic

suntserios
| suntserios a răspuns:

Cum sa ma simt vinovat cand apelez la un serviciu platit din taxele mele?
Aa, ca uneori mi e lehamite de servicii e alta treaba, da vinovat niciodată

| dinaprilie a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce fel de raspuns este asta? Ironic, zeflemitor, la misto, wake the f up in p l m. Cam asta este problema in general, generalizata mai mult in ultimul timp. Ne oprim in p l m exact la inceputul conversatiei si sa actionam sa facem ceva sula. Pana acum ar fi trebuit sa dam foc la juma de tara dupa atata hotie si delasare din partea noastra care i:am pus pe ei acolo sa ne reprezinte..si continuam sa o facem.e mai bun rasp asta?

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu ma simt deloc vinovat, nu apelez decat daca am o problema reala si pentru rezolvarea ei trebuie sa ma adresez unui organ/institutie de stat.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

1.Nu.
2. Nu e bine să gândești prea mult.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vinovat nu, frustrat si nervos incat sa ii strang de gat da.
Nu esti singurul, toti stam la coada pentru o reclamatie la politie, un serviciu medical, administrativ, fiscal, care nu e facut in mod profi sau chiar deloc din motive de lipsa de educatie, experienta, multi semianalfabeti sau analfabeti functionali lucreaza la stat.

Reamintesc de cazul cu Apele Romane Mures unde au angajat pe post de inginer o chelnerita care avea totusi experienta 5 ani la master... Master Club. Din cauza imaginilor si criticilor aparute in spatiul public si-a dat demisia.

Si alta, angajarea dansatoarei Emy din videoclipurile cu manele la DSP Bucuresti, fara studii in domeniu si fara concurs.

Link aici :
https://adevarul.ro/......index.html

Deci nu ma mir, ii gasesti peste tot, la stat.

Întrebări similare