Știu, dar nu ar fi fost corect sa rămână ceilalți doi în cursa?
Cheers
Sa speram ca ia Lasconi peste 50% din voturi si sa nu se mai faca turul 2 ca deja se cheltuie prea multi bani cu alegerile astea. Cel mai bine ar fi sa se faca o singura zi si sa primim 2 buletine de vot:unul pentru presedinte si unul pentru parlament si gata
Nu ar fi fost corect, s-ar fi incalcat o hotarare definitiva anterioara, respectiv cea de stabilire a candidatilor din turul 2.
Adică cine a decis aceasta hotarare, in incompetenta lor, au făcut o mare eroare, nefăcând verificările care le-au făcut în turul doi.
Și noi plătim încă o data incompetenta lor, și probabil ca ei vor scăpa basma curată. Vai de steaua noastră.
Cheers
Dar gandeste-te ca nici asta nu ar fi tocmai democratic. Am alege dintre doi candidati nedoriti de nici o majoritate. Situatia asta ar fi foarte nedreapta pentru cineva ca Simion, de exemplu, care a esti pe locul 3 si are cam acelasi public tinta precum CG. Nu-l vreau presedinte, nu ma intelege gresit, dar ce e nedrept e nedrept.
Arestat? Parerea mea ca CG nu e spion, e doar un idiot util. De fapt, cred ca e bolnav psihic. Nici mama lui nu l-ar angaja in spionaj.
Sansa sa iasa in turul doi din nou e micuta. Sa treaca de 50% e imposibil...
Ar fi super sa iasă Lasconi din prima, dar nu ar fi bine sa se refacă și alegerile pentru parlament că si-asa a obținut prea mult extrema dreapta.
Dacă este găsit vinovat eu as vrea să fie arestat pentru trădare. Ar fi bine să arate instituțiile că își fac treaba și că cei care trădează sunt pedepsiți. Rusia a fost declarata stat inamic, prin decret legislativ, iar el ar putea fi acuzat de trădare.
Nu este nimeni incompetent și nu plătești tu cu nimic. Arunci cu vorbe mult prea ușor. Nu poate fi reluat turul doi cu următorul candidat pe listă pentru că acele voturi care au fost date lui Călin Georgescu nu pot fi anulate ca și voturi. De unde știi că următorul care este acum pe listă ar intra de fapt în turul doi și nu altcineva dacă ar fi luate în considerare și acele voturi care, tu spui acum, ar trebui anulate. Acei oameni vor vota din nou pentru altcineva. De unde știi că acel altcineva este următorul de pe listă neaparat?
fundata32332 întreabă:
Classiffied întreabă: