| sofiaaaa001 a întrebat:

Stie cineva cu ce avocat as putea urgent sa vorbesc si unde l-as putea contacta, fie telefonic prin apel, sau mesaj chiar si email? Am urgenta nevoie de sfaturi cu privire la o situatie in care ma aflu, e destul de complicat de explicat.
Multumesc anticipat

11 răspunsuri:
| Werrich a răspuns:

Pe site-ul Baroului din orasul tau exista lista cu avocatii autorizati si cu domeniile pe care se ocupa.

| sofiaaaa001 explică (pentru Werrich):

Nu gasesc nicaieri nicio lista cu avocatii si domeniile in care opereaza sau cum i-as putea contacta.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Crezi ca ăia sunt gratis? Costă sa i ti i ei avocat.

| Werrich a răspuns (pentru sofiaaaa001):

Din ce oras sunteti?

| sofiaaaa001 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Nu am zis ca sa imi iau un avocat, am doar nevoie urgent de niste sfaturi si indrumari legale pe moment

| sofiaaaa001 explică (pentru Werrich):

Iasi-Bucuresti

| Sophieka a răspuns:

Avem un utilizator TPU, se numeste: Ioandelasal

Din ce localitate esti? Iti voi cauta lista cu avocati dar cu aceia trebuie sa te intalnesti in realitate si aia costa bani.

Daca vrei sa beneficiezi de niste raspunsuri gratis, intra pe www.avocatnet.ro, si acolo poti scrie situatia.

| Sophieka a răspuns:

Mai poti scrie pe google : Avocat online gratuit.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Daca nu vrei sa expui situatia aici poti sa-mi scrii pe privat si, daca stiu, iti voi raspunde. Explica clar situatia si da toate detaliile.
Nu sunt avocat, dar sunt jurist, in prezent pensionar.

| sofiaaaa001 explică (pentru Ioandelasal):

Multumesc mult, va voi scrie imediat situatia.

| NunuNini a răspuns:

Pe site-ul Avocatnet.ro sunt avocati care iti pot raspunde. Sau te pot indruma spre un avocat cum vrei.