Ar putea fi infractiunea de agresiune sexuala, daca ea spune ca ai atins-o fara voia ei, mai ales ca are si martori pe langa filmare.
Si filmarea va fi acceptata ca proba, fiind loc public si a surprins o infractiune.
Pai si ma rog cum ar putea baiatul sa scape deodată ce nu are nici o vina? Asta i-a cerut, asta a facut..Amenda sau pușcărie?
N-am de unde sti ce ar hotari instanta de judecata, la infractiunea indicata pedeapsa este de la 2 ani la 7 ani.
Doar ca pentru a fi retinuta aceasta infractiune trebuie ca fapta sa fie savarsita prin constrangere sau punerea fetei in imposibilitate de a se apara, ceea ce este greu de dovedit, chiar si cu filmarea sau cu martori, avand in vedere ca a stat linistita, v-ati sarutat, etc fara ca tu sa o lovesti, sa-i tii mainile la spate, etc, respectiv fara nici un fel de violenta fizica.
Opinez ca n-ai fi trimis in judecata, urmarirea penala ar stabili ca fapta nu exista.
Pai de asta am si spus.mi se parea foarte culmea sa intrii la puscarie sau sa iei amendă doar pentru ca atingi pe cineva care asta vrea, fara sa zica nimic de genul ca ar fi fara voia ei sau ceva in genul asta, mersi.
Ai dreptate, este aproape imposibil sa dovedești constrângerea deodată ce tu doar stai, mersi.