anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stiu ca s-au propus nenumarate categorii, insa e obligatorie, sesizez, o categorie noua: SCOALA/ELEVI.
Asta ca sa nu mai fie invadate categoriile Stiinta si Filosofie sau Educatie si Cultura generala cu intrebari recurente despre numarul de ore de desen/saptamana la clasa a VII-a sau care sunt materiile la care dam teze in clasa a VIII-a sau ce inseamna sa calculezi in doua moduri.
Va rog insistent sa sustineti acesata initiativa!
In urma unei initiative identice s-a nascut categoria Filme&Seriale, deci, se poate!

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sustin si eu intiativa ta, fiindca este foarte buna.
In acelasi timp fac un nou apel la a nu mai ajuta elevii la teme si a raporta toate intrebarile care contin teme. Chiar aseara am vazut o intrebare care cerea rezumatul romanului "La Medeleni" si mai multe raspunsuri care ii ofereau siteuri de referate. Mi se pare foarte rau si as vrea o campanie puternica a userilor responsabili impotriva acestui tip de intrebari si a celor care, din disperare pentru puncte si fundite, raspund la ele.

87 răspunsuri:
| Ada... a răspuns:

Bună! Da, e o iniţiativă foarte bună. Sa ştii că ai tot sprijinul meu.winking

| Ramona_5995 a răspuns:

N'am fost acasa cand mi ati dat mesaj ca sa va sustin aici, dar sunt pro!

| ReveuseKaari a răspuns:

De acord happy

| Ğίααα a răspuns:

Te sustinwinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sunt de acord. O alta categorie care ar putea fi infiintata ar fi Sport si diete.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Va multumesc, dar nu e de ajuns! Am eu niste prietene tinere care ar putea face putin lobby printre cei de varsta lor!
Gabrielaaaaa! C&V! Silvia!●ℓίvε ίη šρяίηģ ċσℓσяš●!
Veniti sa ma sustineti?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu zic ca mai bine ar fi TPU junior. Nu stiu ce mai ramane dupa, insa. Cred ca raman cu harciog la seniori.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@furni, crezi ca varsta nu-mi permite sa raman la seniori sau mintea? Sau, ce sa fie oare? Nu te las singura nici moarta! tongue
Ideea e excelenta cu tup junior! Doar stim ca puterea exemplului e imensa!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Kronstadt, iti multumesc, vad brasovenii! happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dmonik, joaca nu-ti permite sa ramai la acreala de la seniori. Nicio intentie de ofensa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dmonik, acum imi pica fisa. Nu vrei sa ma lasi singura cu harciog, nebunatico!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu te sustin pentru ca imi place cum gandesti, si ai si votul meu!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, sunt si eu de acord cu propunerea ta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai sigur ca orice idee buna e binevenita, deci BRO e PROhee hee

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@cristacheceliute, ce cauti pe prima pagina? Cauta pagina Dmonik pentru a raspunde la intrebari! tongue
@Pingu...prefer nasterea asta unei cezariene. Bine ca nu-mi pui "bete-n roate", ca tot gandindu-ma, m-am trezit cu niste argumente cu care mi-as putea combate minunata de propunere!
@Gabrielă, dar tu despre cine credeai ca vorbesc?hee heeCate G. am eu in lista de prieteni?
@marionel, de ce crezi ca ma bazez pe tine? Pentru ca astia mici te cam simpatizeaza, speram sa te urmeze!
@Roby, multumesc pentru sustinere, cine o fi cetateanul german al lui marrr?
@Pho3nix, pui, tu ce soi de scoala doresti, minunatule?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Te sustin!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna, Dmonik! Azi este ziua mea de nastere, ma scuzi ca nu ti-am dat raspuns la scrisoarea trimisa in particular, sunt de acord cu propunerea ta.Este o propunere buna pentru TPU.ro.Toate cele bune!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

La multi ani! Nu-ti apar raspunsurile de la profil, inteleg! Multumesc!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Un vot aici CONTRA, CONTRA, CONTRA se vede clar da? happy am glumit, infiintati orice categorie vreti, dar cand voi veni si eu cu o categorie sa nu ma refuzati, un ex. asa mic: neanderthal & mestesugarie, eschive & shoping...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Pho3nix, ti s-ar parea anormal la cate intrebari sunt cu profilul asta? Ne-au intrecut in curiozitate pe segmentul asta!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Observ ca inca nu a aparut categoria, ea va fi dezbatuta pe larg de catre admini, oricum eu primesc teme si in privat asa ca as dori o categorie Meditatii & corijenti.
Era sa uit, sunt PRO! pentru infiintarea de noi categorii care ordoneaza si ajuta userii sa navigheze mai usor la domeniile de interes.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Rux, bronzata?!?batting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@GenOm, cu intarziere, dar cu efect! Cei ce isi fac aparitia ultimii, sunt si cei importanti!

| YrINaismissingtheoldTPU a răspuns:

De acordhappy

| Andra_4836 a răspuns:

Buna! Este o idee buna, o sustin si eu! happy

| eleni24 a răspuns:

Nu imi place scoala

| eleni24 a răspuns:

Da