Sustin si eu intiativa ta, fiindca este foarte buna.
In acelasi timp fac un nou apel la a nu mai ajuta elevii la teme si a raporta toate intrebarile care contin teme. Chiar aseara am vazut o intrebare care cerea rezumatul romanului "La Medeleni" si mai multe raspunsuri care ii ofereau siteuri de referate. Mi se pare foarte rau si as vrea o campanie puternica a userilor responsabili impotriva acestui tip de intrebari si a celor care, din disperare pentru puncte si fundite, raspund la ele.
Ar fi o idee bună. Aş susţine chiar şi secţiunea jocuri pentru că foarte mult întrebări sunt de tipul asta şi ar face ceva ordine pe aici dacă ar fi plasate la categoria potrivită! Baftă!
Foarte bine mentionat. De acord. Totalmente de acord. E nevoie de aceasta intrebare. Va rog sustineti initativa acestui utilizator. Chiar e foarte buna sugestia. As vrea sa vad asa ceva. Va rog votati pentru propunere si votati intrebarea cu 10 pentru a fi in top mult timp ca sa atraga atentia multor utilizatori.
Da, si eu sunt de acord cu sesizarea lui Dmonik.Pe site se pare ca sunt multia adolescenti care l-a randul lor sunt si elevi si se pare ca sunt nedumeriti in legatura anumite chestii legate de scoala/liceu, plus de asta ca multi s-au plans ca le-au fost refuzate intrebarile legate de scoala, chiar este nevoie de o noua categorie.
Cum spune Dmonik, se poate!
E o idee foarte bună, sincer. Nu prea am pus întrebări despre şcoală, dar am observat şi eu tineri de vârsta mea care întreabă despre tezele cu subiect unic, materiile care se fac în clasa a VI-a sau a VII-a. Sper să fie pusă în practică ideea dumneavoastră. Scuze dacă am "povestit" cam ambiguu.
Imi place foarte mult ideea, sunt total de acord cu voi, cu tine!
sa stii ca sustin si eu.
chiar cred ca am avea nevoie de aceasta categorie.as cum aveam nevoie si de cea despre filme/seriale.
Sunt de acord, ar fi o categorie foarte importanta pentru cei care au intrebari si raspunsuri in aceasta directie, si nu ar mai fi imprastiate printre aproape toate categoriile.
Pro, tanti invatatoare!
PS. Daca mai continuati asa, tu cu furni, veti avea cele mai multe intrebari la categoria asta
O idee foarte bună, aveţi un vot pro din partea mea. Şi sper ca de data asta chiar să se facă şi categoria asta, pentru că la întrebarea cealaltă cu adăugarea unei categorii noi, şi anume "Filme", "Filme & seriale" au cum vrei să-i ziceţi nu prea văd să fie pusă în aplicare ideea. Pentru că din întrebarea aia am înţeles că trebuie să fie 55 de răspunsuri pozitive, iar cel ce a pus întrebarea să i-o trimită adminului şi ultima dată când m-am uitat erau 60 de răspunsuri şi nu am văzut să se facă ceva în privinţa asta. Aşa că măcar categoria asta să fie adăugată şi dacă cineva ca mai pune o întrebare ca să se mai adauge şi categoria "Jocuri" tot voi fi de acord!
Da, ai dreptate Dmonik, însă aceste propuneri se fac aici: http://www.tpu.ro/contact sau aici: http://www.tpu.ro/trimite-mesaj/admin/. În caz contrar acestea nu vor fi văzute de nimeni, sau mai bine spus vor fi văzute de mulţi, dar nu de către cine trebuie.
Dar dacă ie să privim problema uşor din alt unghi, pe acest site, ca să reuşeşti să împaci pe toată lumea ar fi necesară implementarea unei turme de categorii, printre care cele mai necesare ar fi: "Întrebări urgente", "Cerşeli voturi" (asta cu prioritate!), "Întrebări despre Hannah Montana şi Justin Bieber", "Întrebări despre eşecuri în dragoste", "Întrebări cu şi despre fetele de 14 ani obsedate de "la care-i vine prima ciclu" şi "care are airbag-urile mai mari", şi foarte, foarte multe alte categorii de genul :D Doar în acest fel poate poate s-ar mai face niţel ceva ordine printre secţiuni, şi printre întrebările încadrate aiurea în categorii. :))
Acum hai să fim serioşi, există categoriile "Adolescenţi", "Conversaţii", "Educaţie", iar aceste 3 categorii pot cuprinde întreaga plaje de întrebări despre şcoală/elevi. Plus că deşi această categorie ar acoperi o arie poate cu mult peste 50% în rândul utilizatorilor TPU, practic acoperă categoria de vârstă 7 - 19 ani, şi atât. Pe undeva e bine, pe altundeva nu-i bine. Mai sunt şi ceva principii pe care trebuie să le iei în calcul în momentul când creezi o secţiune.
Dar categoric, asta nu înseamnă că sunt contra, nicidecum, (deşi implementarea categoriei "Hannah Montana şi Justin Bieber" ar fi mult, mult mai urgentă după părerea mea, asta pentru a diminua numărul de căderi de calciu suferite de din ce în ce mai mulţi utilizatori TPU atunci când văd întrebări cu şi despre aceste 2 personaje. :))
O seară minunată Dmonik. :)
Sunt de acord.
Dar profesoarele cine sunt? Pe cine alegem?
O propun pe Ursulika
anonim_4396 întreabă:
CATALINAal întreabă: