Sustin si eu intiativa ta, fiindca este foarte buna.
In acelasi timp fac un nou apel la a nu mai ajuta elevii la teme si a raporta toate intrebarile care contin teme. Chiar aseara am vazut o intrebare care cerea rezumatul romanului "La Medeleni" si mai multe raspunsuri care ii ofereau siteuri de referate. Mi se pare foarte rau si as vrea o campanie puternica a userilor responsabili impotriva acestui tip de intrebari si a celor care, din disperare pentru puncte si fundite, raspund la ele.
@cristacheceliute, ce cauti pe prima pagina? Cauta pagina Dmonik pentru a raspunde la intrebari!
@Pingu...prefer nasterea asta unei cezariene. Bine ca nu-mi pui "bete-n roate", ca tot gandindu-ma, m-am trezit cu niste argumente cu care mi-as putea combate minunata de propunere!
@Gabrielă, dar tu despre cine credeai ca vorbesc?Cate G. am eu in lista de prieteni?
@marionel, de ce crezi ca ma bazez pe tine? Pentru ca astia mici te cam simpatizeaza, speram sa te urmeze!
@Roby, multumesc pentru sustinere, cine o fi cetateanul german al lui marrr?
@Pho3nix, pui, tu ce soi de scoala doresti, minunatule?
Observ ca inca nu a aparut categoria, ea va fi dezbatuta pe larg de catre admini, oricum eu primesc teme si in privat asa ca as dori o categorie Meditatii & corijenti.
Era sa uit, sunt PRO! pentru infiintarea de noi categorii care ordoneaza si ajuta userii sa navigheze mai usor la domeniile de interes.
anonim_4396 întreabă:
CATALINAal întreabă: