Serios? Ce e ilegal la alea ma rog? Voi ginditi oleaca inainte sa raspundeti cu astfel de ineptii?
Stai relaxat pentru că nu sunt împotriva lor. Și eu le folosesc, depinde cum înțelegi tu. Voiam să zic că, dacă erau asa ilegale, nu le mai lista google și le găseai numai pe deep web. Atâta timp cât sunt listate de Google, nu știu ce "ilegal" văd unii.
Nu am zis ca ai fi impotriva lor. Suna dubios cand le zici ilegale. Despre ce lege e vorba aici? Fix cu programele alea nu ai cum sa incalci vreo lege. Daca iei si dai muzica de pe YT la o petrecere in club sau la radio/TV, nu e vina aluia care a facut programul de tras de pe YT, ca puteai sa le pui si direct de pe telefon la o adica...
Incalca legea copyright-ului
legea copyright-ului spune ca nu ai voie sa detii material cu copyright pentru care nu ai platit
mai exact, e o diferenta ca de la cer la pamant intre il vezi stream si il detii personal... offline, fata de yutube care iti da o tona de reclame ca sa compenseze pentru copyright-ul ala
ca in rrrominica nu o sa vina nimeni dupa tine, nu zic nu, dar in tari unde te cauta, cine se uita un film pentru care nu a platit nimic intra doar pe stream (ca sunt site-uri in toate tarile, limbile si subtitrarile)
cat despre app care downloadeaza, nici asta nu e un argument, pentru ca sunt o tona de video pentru care nu e copyright (cum ar fi am urlat o melodie la coltul strazii, m-am filmat, si m-as bucura serios sa ma vada cat mai multi, ca poate cineva ma remarca)
Asa cum zici tu am putea sa o dam si in aia ca ad blockerele ar fi ilegale. Apropos de copyright, ai vazut ca pe YT au inceput sa dea jos si alea in care fluiera nu-stiu-care ceva sub dus...
Ai un punct valid cu adblocker-e, insa acolo e foarte greu sa reusesti sa pui punctul pe i cu o lege, ar fi ceva de gen ma impiedici sa castig bani din propria afacere, care e cu totul altceva, si acolo trebuie sa vi cu dovezi ca tu CERI bani din asta
iarcuvantul cheie e CERI, daca nu ceri (si te astepti de exemplu numai la donatii) atunci chestia nu se mai aplica
si am vazut asta cu ochisorii mei mici si rosii, am avut un bot de CoC (Clash of Clans) care era gratis, dar daca plateai era mult mai bun si, a fost inchis, cu spume, iar acum am unul care e pur pe gratis (dar "accepta" donatii), care a inceput cu mult inainte de alalalt, si nu se preconizeaza deloc sa fie inchis, deci legea de mai sus e clara: "trebuie sa ceri bani din afacerea mea, care nu e a ta"
insa legea copyright-ului e clara: nu ai voie sa detii, comercializezi, sau tranzactionezi material cu copyright, deci odata downloadat continutul cu copyright, se numeste ca incalci legea
Am citit pe internet că poți să faci, parcă între 6 luni și 3 ani. Așa zicea Selly la show-ul lui.
Wow, eu traiesc intr-o lume paralela, WOW
Geezaz dude, editarea de film e premiata cu Oscar
https://www.google.com/search?q=oscar+editing&oq=oscar+editing
deci, ghici cine traieste intr-o lume "paralela"
indiciu: NU EU sunt ala
123556544544 întreabă:
ImmortalQueen întreabă: