Se poate rezolva destul de simplu, dar numai daca vrea primaria.
In orice caz incepeti cu o cerere de atribuire a terenului in concesiune, pe o perioada lunga. Daca se acorda puteti intra in legalitate cu casa, facand documentatia cadastrala si intabuland casa in CF.
Daca nu se reuseste asa singura posibilitate mai este o actiune in judecata si, pentru aceasta, va trebui sa va adresati unui avocat. Puteti beneficia de ajutor judiciar, in baza OUG nr.51/2008.
Multumim mult pentru raspuns. Cerere de concesionare am depus din 2014 dar cei din primarie dupa ce ne au dat titlul de gradina cu casa pe el si intrand pe domeniul penalului numai vor sa auda de noi.Le am devenit dusmani deoarece am incercat sa ne cautam dreptatea la, parchet, judecatorie dar am realizat cu-stupoare ca primaria conduce tot.Astazi stam cu actele de proprietate a terenului ce l-am trecut din privat in public facandu-i astfel proprietari.Noi detinem actele lor de proprietate iar ei ne incarca cu supra taxe si impozite.DIn nefericire asta-i Romania in care traim, si se ia munca cinstita si ti se ofera biruri si umilinte.Va multumesc mult