anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Suntem o Tara De Rasisti?

25 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu chiar. Că dacă am fi n-am avea vreo 2 milioane de rromi în ţară. Unde mai pui că îi lăsăm să-şi facă şi palate.

| VadTot a răspuns (pentru anonim_4396):

Dar noi de ce nu ne facem palate?
acum pe bune de ce ei sunt mai descurcareti cateodata ca noi

| Minks a răspuns (pentru VadTot):

Ma mir ca ai fost atent la cat de descurcareti sunt ei, fara sa te gandesti prin ce mijloace au ajuns ei sa se descurce. Ma mir ca te legi de faptul ca poporul e "rasist" si nu de motivele ce-l fac sa fie asa. Nu privesti deloc lucrurile cum ar trebui.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru VadTot):

Păi pentru că noi nu furăm(bine, nu toţi) şi nu mergem la cerşit în Franţa şi Italia.

| Sensitive a răspuns (pentru VadTot):

Pentru ca noi, romanii, avem demnitate.

| Dennys24 a răspuns:

Noi rasisti? Suntem chiar prea toleranti...Sunt unele orase, in care atunci cand mergi la magazin te ia cu ''Tesik'' in loc de ''Poftiti''.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

AdikaKum?
Zi-mi tu o tara care sa nu fie rasista.

| mrman a răspuns:

Da suntem o tara de rasisti si cateodata asa si trebuie sa fim
Tie iti plac toti tomii(tiganii)astia smecheri care cersesc si peste catva timp ii vezi chefuind in cimitir este strigator la cer!
Noi suntem rasisti pentru ca avem demnitate nu toti dar cativa avem iar datorita romilor ca de asa trebuie sa le spunem de acum care cersesc in franta si Italia lumea crede ca nici noi romanii nu mai avem deci mie mi se pare perfect normal sa fi rasist in vremurile astea

| PinkTerror a răspuns (pentru Sensitive):

As vrea sa pot sa fiu de acord cu tine insa ceva ma tine.

Intre un "tigan"(care apropo cica a intrat in dex ca fiind o jignire rolling on the floor ) si un roman sunt curios cati vor recunoaste ca sunt romani. ca sunt de aici daca merg prin strainatate. demnitatea inseamna sa fii mandru de tara ta, sa ai capul sus si fie vorba intre noi am uitat cum sa facem asta.

| Sara2 a răspuns:

Da este o tara de rasisti desi multi nu recunosc, sau unii se supara cand le spui, nestiind ce inseamna
eu personal nu cred ca sunt rasista de fapt eu stiu ca nu sunt
ca sa verifici acest lucru trebuia sa intrebi : ati putea avea o relatie, eventual casatorie cu un tigan, o tiganca?
ati putea fi amici cu o persoana gay, lesby?
astea sunt doar 2 dintre miile de exemple

| Sara2 a răspuns (pentru anonim_4396):

Mie mi se pare ca esti rasist prin felul in care ai vorbit deja
de ce te-ai luat tocmai de tigani?
sunt si romani cu palate

| Sensitive a răspuns (pentru PinkTerror):

Demnitate in sens personal. demnitatea unei persoane, la asta ma referam. 90% dintre tigani nu stiu ce este demnitatea si respectul de sine, eu cred ca romanii au aceasta calitate.

La faza cu "jignirea" iti dau dreptate. cuvantul tigan este o jignire, am auzit si eu chestia asta...:-) dar eu nu cred ca e o jignire, ei prin fiinta lor sunt o jignire pentru tara noastra.

Nu sstiu cat e demnitate si cat e rusine, ne-a fost inoculat din copilarie ca tiganii fura, cersesc, mint, insala si etc. si mereu a fost rusine sa ti se spuna ca esti tigan. pana si in zicalele noastre avem porcarii d-astea de genul "te-ai inecat ca tiganul la mal" si sa stii ca pentru fiecare tigan care fura si etc sunt altii care lupta ca ei sa aiba o viata mai buna.

| VadTot a răspuns (pentru anonim_4396):

Auzi tu ai bunici rude mai invarsta? care sunt la pensie?
atita am avut de spus!

Au...

m-ai lasat fara cuvinte.

E de bine sau de rau?:-))

| VadTot a răspuns (pentru Sensitive):

Hei alooouu daca noi oamenii simpli aveam acea demnitate de care spui tu Tara asta era mult mai departe decit acum! eu cred ca ceea ce facpoliticienii cu noi cu tara lor de fapt nu ar avea avea acelasi curaj daca era intr o alta tara sa spunem Germania Italia Grecia! ok? Iar despre respectul de sine daca am fi avut asa ceva nu i am mai fi lasat sa si bata pur si simplu joc de noi! Acesti papusari si marionete ce se numesc. parlamentari senatori smd! ok?>

| foxsilver a răspuns:

Nu,categoric nu. Uita-te cum se comporta romanii cu strainii, si uita-te cum se comporta strainii cu noi cand ne ducem in tara lor, mai ales cand e vorba sa muncesti in strainatate.
Din pacate, nu vin straini sa munceasca la noi in tara ca sa se poata vedea mai clar toleranta de care dam noi dovada.
Ospitalitatea romaneasca nu e vorba-n vant.Problema este cu"Miorita", ca nu ne suportam intre noi romanii, si ne mai bucuram cateodata cand"moare si capra vecinului".
Eu personal, nu cunosc vreun popor mai tolerant ca al nostru.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Sara2):

Nu ţi se pare.

Felicitări românilor ce au muncit şi şi-au făcut palatele din salarii(deşi cred că sunt foarte, foarte puţini). Ruşine românilor care au furat şi au făcut alte ilegalităţi pentru a-şi face palate.

| iKronstadt a răspuns:

Suntem o țară cu prea puțini rasiști, și cu prea puțini naționaliști. De aici ni se trag toate necazurile! Gradul mare de toleranță, de care dau dovadă românii, a adus doar necazuri acestei țări.

| iKronstadt a răspuns (pentru Minks):

Perfect adevărat!

| 4cidr41n a răspuns:

Si homofobi.

| mickeye a răspuns:

Nu cred..sunt peste 5000000 de țigani în România,și își fac de cap,fac legea în țară, nimeni nu are curaj să se pună cu ei. Chiar și orașul simbol, Timișoara, e stăpânit de clanuri țigănești.
iar românii îi iubesc pe țigani. deci nu, nu cred că suntem rasiști.

| Virgil_Iurascu_1989 a răspuns:

Sa vedem de ce suntem rasisti. Pai, daca mi s-a furat portofelul, ma uit in spate vad un tigan. Daca imi iau un pumn de nicaieri, iar e un tigan, pentru ca e tigan si in viziunea lui "smecher". Daca ma prosteste la cantar, e tigan sigur. Daca sunt amenintat cu un cutit, e tigan pentru ca nu e in stare sa munceasca. De asta suntem rasisti.