| Nilsson a întrebat:

Sunteți de acord ca Irakul, Siria și Afganistanul să formeze o coaliție și să intervină militar în SUA pentru înlăturarea teroriștilor de culoare care au acaparat țara și a dictatorului Donald Trump, iar ulterior să instaleze un regim democratic care va oferi contracte de exploatare a petrolului din Texas cu preferință companiilor arabe?

Răspuns Câştigător
| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

Uite ce Nilsson, fara suparare dar chiar nu ma intereseaza de ce se intampla cu SUA care e un mare rahat din punctul meu de vedere (stai linistit nici Romania nu e prea departe) acolo nu esti insiguranta. Pe langa asta dupa ce ca aici in Romania avem problemele noastre cu banii, munca, familia mai trebuie sa ne intereseze de aia care au un nivel de trai mult mai ridicat decat noi.
In America oamenii nu sunt liberi sunt niste sclavi si asta datorita sistemului si in Romania e la fel faza e ca la noi democratia e falsa.
Intr-adevar ceea ce se intampla acolo e ceva politic/masonic si asa mai departe treaba asta sta in felul urmator SUA o cauta cu lumanarea pentru ca se baga peste tot.

9 răspunsuri:
| DanaDaniellllla a răspuns:

Ai băut sau fumat ceva când ai tastat întrebarea?!

| Wr3nch a răspuns:

Hahlaughing una tentativa de gluma.

Bula
| Bula a răspuns:

laughing
Vise move placute!
rolling on the floor

| RoCkKiD a răspuns:

Foarte buna ideea, daca pun bani toate cele 3 tari fac de un bilet de avion.

| oz_1736 a răspuns:

Intra si pe pagini arabe si pune aceeasi intrebare, poate intelege careva ce idei ai.

| Nilsson explică (pentru RoCkKiD):

Ai punctat bine, până la urmă banul face diferența.
Americanii și-au permis să invadeze sau să atace țările mai sus menționate, sub aceleași pretexte ridicole, dar cu prețul a sute de mii de vieți omenești.

Ideea pe care vreau să o aduc în discuție sub forma de ironie este că războaiele și amestecarea altor state în probleme interne și din interese financiare este o dramă absurdă și ar trebui să fim la fel de indignați când un stat occidental atacă o țară săracă așa cum suntem când punem ipoteza schimbării de roluri, că până la urmă și irakienii sau afganii sunt oameni.

| Nilsson explică (pentru oz_1736):

Cred că le-ar plăcea ideea, dar nu vreau să le fiu sursă de inspirație.

| oz_1736 a răspuns (pentru Nilsson):

Ai dreptate. Sunt zeci de exemple de tari care erau "conduse de tirani odiosi, pline de oameni care nu aveau ce manca, dar aveau o economie stralucitoare si o industrie foarte puternica (doar pe hartie - spun mintile luminate de peste ocean), niste tari care trebuiesc salvate". Au venit salvatorii si ne-au daruit o ruina infloritoare, dar iesim din tara cu buletinul. Suntem mandri ca iesim din tara foarte usor sa putem munci in alte tari. Ce "noroc avem" ca ne angajeaza ăia

| Wr3nch a răspuns (pentru Nilsson):

Manut, nimanui nu ii pasa de tarile alea, sau alte tari unde se gaseste petrol, gaz, etc. Pe romanii ii intereseaza unde pot merge sa lucre si unde pot merge in vacantalaughing Orice altceva e pe langa ei si ce se da la TV.

Întrebări similare