| VerginicăVacăGrasă a întrebat:

Sunteti de acord cu privatizarea intregului sistem de sanatate? eu da. In modul asta se va face o selectie mai riguroasa a pacientilor.

Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Selecție a pacienților? Interesant!
SELECȚIA cadrelor medicale, actul medical efectuat cu respect față de pacient, etc., ai înțeles?
Nu suntem sursa lor de ciubuc, nu le este rușine să iasă în stradă? Hai să mergem în fața unui spital/policlinică/etc. și să vedem ce mașini au, ce bijuterii poartă, etc. din cauza salariului mic care îl au sau BANII noștri dați că nu ne bagă în seamă?
Trăiesc din banii noștri, vii cu medicamentele în plasă că au ei grijă să facă jonglerii cu cele primite prin circuitul farmaciilor, etc. Evaziune fiscală se numește!
Tu despre ce vorbești?
Pa, pa.

5 răspunsuri:
| Blondamea a răspuns:

Da este o idee foarte buna ca indiferent de spital tot platesti chiar daca este de stat sau nu

| taviyamato a răspuns:

Privatizarea sistemului de sanatate este un lucru extrem de benefic. Doar prin privatizare oamenii vor fi motivati sa cotizeze. Fara privatizare intregul sistem este practic la mana statului si statul roman e condus de plagiatori si hoti.

| MultPreaInteleptulTractorist a răspuns:

Nu. Asta ar insemna ca toate spitalele si personalul din sanatate sa pateasca ce au patit cei din uzinele industriale. Respectiv personalul concediat si cladirile vandute la fier vechi.

| MultPreaInteleptulTractorist a răspuns (pentru MultPreaInteleptulTractorist):

Uite cateva nume terminate in urma privatizarilor mafiote de la noi din tara :

- Tractorul Brasov
- UCMR
- Rocar
- Faur
- Fabrica de ulei Unirea
- Fabrica de tigarete Carpati
- Uzina Republica
- Electroputere Craiova
- etc

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Oh da! Unde semnez?
Pe bune-acum, privatizarea sistemului sanitar de la noi trebuie făcută azi. De fapt, trebuia făcută de vreo 2 ani minim.

Sistemul sanitar românesc de Stat e un dezastru total care înghite zeci de miliarde de euro pentru niște servicii de doi lei vechi de la care mai aștept și rest.
Unde mai pui că sunt milioane de oameni ca mine care plătesc forțat în porcăria aia de sistem sanitar și în care n-am călcat de decenii întregi și nici n-o să calc întrucât spitalele private mă tratează cu mult mai mult respect și la niște prețuri mai mult decât convenabile.