Hold your horses! Cei ce au acolo rezidenta de cativa ani si au " cotizat " pot primi! Acum ce te astepti? Sa fuga valma toți romanii in Spania ca dau aia cetățenie? No way!
Or sa pună niste conditii restrictive nu avea grija!
Erau discutii avansate cu guvernul spaniol pe tema asta chiar acu câteva luni parca la Alicante sau Valencia s-a facut o sedinta comuna de guvern!
Oricum nici in Spania nu mai este " paradisul " economic de acum 15 -20 de ani! A bubuit rau criza financiara si imobiliară in 2008 / 2010! Singurul avantaj clima si lumea mai prietenoasă fata de scartarii de nemti sau englezi!
Te-ai nascut sau ai locuit cu părinții in Spania? Sau ai locuit acolo in copilărie? Nu stiu întreb ca poate ai fi eligibila la asa ceva!
Cauta pe Google un birou de avocatură din Madrid da-le un mail sau telefon si intreaba in ce stadiu e legea! Sigur trebuie sa cunosca ceva!
Am rude care muncesc acolo! Sunt proprietari de restaurant intr-un oraș mai mic! De fapt e aproape sat dacă stau bine sa ma gândesc
Oricine, indiferent ce cetatenie are, poate primi cetatenia spaniola. Detalii pe https://en.wikipedia.org/wiki/Spanish_nationality_law
? Eram rasist daca vorbeam de africani *( negrii ) sau asiatici! Din cate stiu englezii si nemtii marea majoritate sunt albi! Astea sun rase! Eventual xenofob!
Ti se pare ca englezii sau nemtii dau pe afara de " generozitate "? ca la aia ma refeream
Scartar = punga strânsă, egoist
Apoi ce manifestari au cand merg in afara Angliei pe la meciuri de fotbal!
Recunosc nu dau pe afara de simpatie pentru ei!
Glumeam,trăim în epoca torelantiei absurde, numai ai voie sa spui adevărul
Baciu_Marina_1967 întreabă:
Rado6931 întreabă: