| Cduncfujndf a întrebat:

Știe cineva sigur dacă pe 15 iulie se introduce din nou starea de urgență?

22 răspunsuri:
| ancaval a răspuns:

"Sigur" nu știe nimeni. Vedem. Să sperăm că nu.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Si de unde vrei sa stim? Sunt de parere ca nici Presedintele nu stie inca asta, totul depinde de cum va evalua pandemia.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da stiu eu
faza e ca nu pot spune

| aXy99 a răspuns:

Slabe sanse.

| PainTech a răspuns:

Nu.

| BlackBriliant a răspuns:

Nu cred se va mai introduce starea de urgenta din cate am auzit.

| Mihai99182 a răspuns:

Ma frate, lumea si-a dat seama ca e manevra si ca ne mint maxim cu cifrele, cazuri sunt, dar nu cum spun ei. starea de urgenta poate sa o bage iar, dar cine crezi ca mai e fraier sa stea in casa? din cate am inteles au spus ca nu mai baga nicio stare de urgenta ca de ducem de rapa cu economia asta.

| Violleta2022 a răspuns:

Mai ai rabdarea cateva zile, ca acum se face 15 si se anunta!
Dupa cum cresc cazurile (peste 500 in fiecare zi), se pare ca da.

| Lowkee a răspuns (pentru Mihai99182):

Destui o sa stea in casa, in frica de politie; daca au stat doua luni continuu, or sa ma stea inca doua. Romanii nu sunt prea prostestanti.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Mihai99182):

Dar cum sunt cazurile si ce dovezi ai? Si care e manevra si cate e scopul ei? Atat ai inteles tubdin starea de urgenta, ca am stat in casa de fraieri ce suntem?

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Lowkee):

Pai sunt ortodocsi romanii nu protestanți

| minrest a răspuns:

Este foarte improbabil. Aproape imposibil. Gata, starea de urgenta care ne-o permiteam, am avut-o, si a fost utila. Acum, trebuie sa fim si noi un pic responsabili. Masca, distanta, spalatul pe maini.

| minrest a răspuns (pentru Mihai99182):

Daca guvernul nu are interesul sa distruga economia, atunci e clar ca nu il avea nici inainte de a se fi declarat starea de urgenta. Cum vrei sa te minta cu cifrele? Sunt cazurile raportate de spitale, si centralizate; poate oricine sa refaca calculul. Crezi ca poate guvernul sa puna sa minta toate spitalele? Ce s-ar face medicii, cand s-ar schimba guvernul?

| minrest a răspuns (pentru Lowkee):

Asa este, majoritatea sunt ortodocsi; ce relevanta are religia aici? Romanii nu prea protesteaza, vrei sa spui; de Revolutia din '89 ai auzit? De Piata Universitatii ai auzit?

| Cduncfujndf explică (pentru Violleta2022):

Păi asta e problema mea...Că nu pot să am răbdare. Trebuie să aflu asta cât mai repede. Pentru că eu mi-am făcut niște planuri pe 23 iulie...Și vreau să știu dacă se bagă carantină ca se la pot face pe 13 sau pe 14 iulie.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Cduncfujndf):

Nu putem citi viitorul. Nimeni nu credea ca o sa ajungem la 700 cazuri

| Lowkee a răspuns (pentru suntserios):

Stii la ce ma refer...

| Lowkee a răspuns (pentru minrest):

Se intampla foarte rar si n-o sa vezi ceva asemanator pe timp de pandemie.

| minrest a răspuns (pentru Lowkee):

Nici nu trebuie sa faci asta pe timp de pandemie. Miscari din astea la altii nu se intampla deloc; unii nu au nevoie, altii nu au simt politic si curaj.

| ColoIonut a răspuns:

Nu e nimic oficial. Totusi, avand in vedere numarul mare de cazuri noi pe zi, ma tem ca nu mai este alta optiune.

| minrest a răspuns (pentru suntserios):

Sa ii multumim Curtii Constitutionale pesediste, si bolnavilor care au facut cerere sa mearga acasa.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Cduncfujndf):

Din pacate va trebuii sa inveti sa ai rabdare, fiindca nu ai ce face, fiindca presedintele va da anuntul probabil in 14 au 15 dimineata, iar planurile tale sunt 1 saptamana mai tarziu, deci se pot anula oricand