Si de unde vrei sa stim? Sunt de parere ca nici Presedintele nu stie inca asta, totul depinde de cum va evalua pandemia.
Ma frate, lumea si-a dat seama ca e manevra si ca ne mint maxim cu cifrele, cazuri sunt, dar nu cum spun ei. starea de urgenta poate sa o bage iar, dar cine crezi ca mai e fraier sa stea in casa? din cate am inteles au spus ca nu mai baga nicio stare de urgenta ca de ducem de rapa cu economia asta.
Mai ai rabdarea cateva zile, ca acum se face 15 si se anunta!
Dupa cum cresc cazurile (peste 500 in fiecare zi), se pare ca da.
Destui o sa stea in casa, in frica de politie; daca au stat doua luni continuu, or sa ma stea inca doua. Romanii nu sunt prea prostestanti.
Dar cum sunt cazurile si ce dovezi ai? Si care e manevra si cate e scopul ei? Atat ai inteles tubdin starea de urgenta, ca am stat in casa de fraieri ce suntem?
Este foarte improbabil. Aproape imposibil. Gata, starea de urgenta care ne-o permiteam, am avut-o, si a fost utila. Acum, trebuie sa fim si noi un pic responsabili. Masca, distanta, spalatul pe maini.
Daca guvernul nu are interesul sa distruga economia, atunci e clar ca nu il avea nici inainte de a se fi declarat starea de urgenta. Cum vrei sa te minta cu cifrele? Sunt cazurile raportate de spitale, si centralizate; poate oricine sa refaca calculul. Crezi ca poate guvernul sa puna sa minta toate spitalele? Ce s-ar face medicii, cand s-ar schimba guvernul?
Păi asta e problema mea...Că nu pot să am răbdare. Trebuie să aflu asta cât mai repede. Pentru că eu mi-am făcut niște planuri pe 23 iulie...Și vreau să știu dacă se bagă carantină ca se la pot face pe 13 sau pe 14 iulie.
Nu putem citi viitorul. Nimeni nu credea ca o sa ajungem la 700 cazuri
Nu e nimic oficial. Totusi, avand in vedere numarul mare de cazuri noi pe zi, ma tem ca nu mai este alta optiune.
Sa ii multumim Curtii Constitutionale pesediste, si bolnavilor care au facut cerere sa mearga acasa.
Din pacate va trebuii sa inveti sa ai rabdare, fiindca nu ai ce face, fiindca presedintele va da anuntul probabil in 14 au 15 dimineata, iar planurile tale sunt 1 saptamana mai tarziu, deci se pot anula oricand