Chiar si cu salariu minim pe economie, si dupa chirie si utilitati tot traiesti vreo 10 zile decent macar... poate e cazul sa iti cauti ceva mai bine platit.
Chirie? Utilități? Ce sunt alea? Dacă împărțim 3000 de lei (sau cât or fi) la 30 de zile, rezultă 100 de lei pe zi (adică muritor de foame).
Nu stii ce e chiria si utilitatile? Deci tu te plangi de 100 lei pe zi fara sa ai acele cheltuieli?
Eram ironic. Calculul se face fără niciun fel de factură, ca să vedem cu câți bani rămâi tu în fiecare zi!
Plătește bine la TPU? Și eu mă pricep să răspund la orice fel de întrebare și voi încerca să fiu 24/24 prezent aici, la datorie!
Atunci banui ca erai ironic si cu faptul ca iti ajung 3000 lei 3 zile.
Fa-te ministru sau director general la o firma mare, unde salarul net este de peste 10 mii lei lunar.
Totul depinde de cat de bine stii sa te gospodaresti.
Dacă îi bagi pe toți la jocuri de noroc, nu îți vor ajunge. În 10 minute vei avea 0. Deci?
Daca ai salariu minin pe economie si ii bagi la jocuri ai probleme grave, zic si eu
Ar fi o idee, dar nu vreau, într-un viitor nu foarte îndepărtat, să fiu huiduit și jupuit în piața publică!
Am multe probleme, simt că a intrat diavolul în mine! Sunt obsedat și îmi este greu să găsesc tratament pentru ce am eu!
Ce relevanță mai are calculul dacă nu ai explicat și logica aia cu 3 zile?
Dacă iei 3000 pe lună înseamnă 100 pe zi. Deci în 3 zile 300. Unde sunt restul de 2700?
Complicat de explicat! Calculul se face ca să vezi câte zile îți ajung acei bani pe care îi primești la final de lună! Restul pot ajunge în buzunarul creatorilor de jocuri de noroc.
Nu cred că e ceva general valabil.
Câte zile îți ajung banii depinde de ce cheltuieli ai, și de cât de cheltuitor ești pe altceva.
Dacă ai 3000 de lei și ai cheltuieli lunare obligatorii de 1000 de lei, restul de 2000 sunt suficienți pentru orice om ca să-și facă ceva mofturi, iar dacă rămâi fără cei 2000 de lei în 3 zile înseamnă că problema e la tine
Păi dacă aplicăm "logica" ta cu jocuri de noroc, atunci e posibil să nu-ți ajungă nici 10 milioane de dolari pe lună. Că și pe ăia poți să-i pierzi tot în 10 minute. Deci?
Muncesti 20-22 de zile maxim, daca muncesti 8h pe zi.
Din salariul tau, scade din start chiria, utilitatile, abonamente, si serviciile lunare de care beneficiezi. Iar abia atunci poti sa-ti imparti restul de bani care raman, la 30 de zile, sa vezi cam cu cat ramai tu in buzunar zilnic.
Pai iti imparti venitul in functie de posibitati
mananci in oras? invata sa gatesti.
Suta aia de lei pe care zici ca o cheltui zilnic, pe ce o dai?
Eu cu suta de lei pot asigura hrana pe cel putin doua zile.
anonim_4396 întreabă: