| Robotzzzi a întrebat:

Tot am sunat cu numar ascuns pe un prieten plecat in strainatate de 3 sapt tot il sun zi de zi la batjocura ca si el ma suna.
Si am primit acuma seara un telefon si cica e de la politie si nu stiu ce nu so prezentat cum il cheama, nu mi-o zis biroul unde lucreaza nimic.Mi-a zis ca sunt doar din Zalau.Si zice ca tot deranjez oameni si nu stiu ce si ca ma suna maine dimineata la 10 sa merg la el la sectie sau trimite baietii dupa mine adica politisti cu duba ce sa cred?
M-a sunat si de pe numar de Orange.
Eu stiu ca politia te citeaza acasa nu?
Eu stiu ca politia se prezinta?
L-am intrebat cum ma cheama nu stia.
Ce sa cred? voi ati patit din astea, si daca ar fi adevarat ce as putea patii?
Dau funda!

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Si el a pus pe cineva sa te sune si sa te sperie.Vad ca a reusit.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

1.Nu cred ca a fost de la politie, pesemne "prietenul" tau l-a pus sa te sune. Politia iti spune de ce te suna, atunci cand te suna ori iti trimite citatie.
Daca este adevarat ar putea insemna ca "prietenul" ti-a facut plangere penala pentru hartuire, conform Codului penal, citez:
"ART.208.Hărţuirea
  (2) Efectuarea de apeluri telefonice sau comunicări prin mijloace de transmitere la distanţă, care, prin frecvenţă sau conţinut, îi cauzează o temere unei persoane, se pedepseşte cu închisoare de la o lună la 3 luni sau cu amendă, dacă fapta nu constituie o infracţiune mai gravă.
  (3) Acţiunea penală se pune în mişcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate."

| Robotzzzi explică (pentru Ioandelasal):

Ioandelasal poate sa fie adevarat nici nu se prezinta nimic nici nu zice cum ma cheama nimic?
Il intreb cum il cheama cum ma cheama nu stie.
Ce sa cred?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu mai bine pune mana pe gramatica și nu mai suna pe alții cu număr ascuns.
Ești varza frate.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns (pentru Robotzzzi):

Nu stiu ce sa crezi tu, eu cred ca este asa cum ti-am spus la punctul 1 din primul raspuns.