| sincer a întrebat:

ULIMA SOLUTIE INCA O REVOLUTIE care se pare ca e pe calea cea mai sigura sa inceapa, sunteti de acord cu asta?

Răspuns Câştigător
| Arthur a răspuns:

Da, ai dreptate, a mai fost una la '48 dar cu lideri, arme şi programe clare. Ce vezi tu nu e revoluţie ci o brambureală în care nimeni nu ştie ce face sau unde merge, o turmă de exaltaţi fiecare cu problemele lui.
Am auzit unul striga despre Mitică Dragomir, altul despre toţi politicienii de după '90 etc. Fără organizare nu există nimic, doar învălmăşeală şi prostie, multă.
Şi prin absurd să zicem că pleacă toţi politicienii, pe cine pui în loc ( eu nu mă ofer în nici un caz )?

9 răspunsuri:
| push2gl a răspuns:

Trebuie facut ceva neaparat numai ca nu prea avem ce pune in locul astora

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se apropie capatul tunelului.Romanii ies in strada pentru ca nu se mai poate.Noi de ce nu ii ajutam? Trebuie sa ii sustinem, sa mergem in strada.Acum.

| mgtow a răspuns:

Se vede ca in capitala e prapad mare, dar in alte orase din Romania sunt locuri de munca numai ca lumea a plecat in strainatate si de aia au ramas vacante. Daca reusesc sa treaca de baricada jandarmiilor sa faca prapad prin parlament Dumnezeu sa-i aiba in paza si sa puna piciorul in prag si inca ceva, boc sa fie pe acolo ca sa-l traga si pe el la raspundere.

| sincer explică (pentru Arthur):

Autocare din Brasov au ajuns in Bucuresti si nu sunt lasate sa intre, 3 Autocare au plecat in urma cu 1 ora din Barlad, ce crezi ca va urma?

| mariazet45 a răspuns:

Sincer,NU. Basescu a fost ales "democratic', sper ca la fel va si pleca

| sincer explică (pentru mariazet45):

Eu cred ca plecarea lui este mai grava.Asa pare.

| mariazet45 a răspuns (pentru sincer):

Tot aia am zis si eu cu ghilimele.

| pcris a răspuns:

Populatia indobitocita si de kko sad ce si-au votatat si adus la putere in "duminica orbului 20 mai 1990" pe criminalii ce au omorat majoritatea romanilor adevarati in Decembrie 89 sa faca revolutie acum?! Sau sa iasa oare copiii lor sa faca acum o revolutie?! TRAGIC! crying

| Drauzy a răspuns:

Ce va face sa credeti ca veti reusi ceva cu o revolutie?
nu zic ca nu ar fi un pas in fata, dar sunt tari mai dezvoltate ca noi care inca nu au gasit o solutie pentru a iesi din criza. ce sperente aveti de la cei care ne conduc?