anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Un bărbat i-a dat mai mulți bani unei femei. Nu cu împrumut sau ceva, pur și simplu a vrut să o ajute. Bărbatul a făcut un atac cerebral și a intrat în spital. Fiica lui i-a luat telefonul și i-a citit conversația cu femeia respectivă și a amenințat-o că o dă în judecată pentru acei bani. Poate?

9 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Da. Dar nu cred că va avea succes. Are nevoie de înscrisuri.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Poate dar slabe șanse să câștige ceva.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Poate s-o dea in judecata, cu sanse de a castiga, doar daca suma data depaseste 25.000 lei, caz in care ar fi vorba de o donatie si aceasta trebuie facuta prin act autentic, incheiat la un notar public.
Pana la suma de 25.000 lei se socoteste dar manual si nu este nevoie de nici un act.

| magda00 a răspuns (pentru Ioandelasal):

Mulțumesc! Fiica lui nu a mai vorbit cu mine. Ultimul mesaj fiind "Ne vedem în tribunal". Am auzit că ei încearcă să-i scoată un act cum că acesta nu mai este stabil mental din cauza atacului cerebral. Ei au dat vina pe mine pentru acel atac,deoarece eu i-am spus lui că nu mai vreau să mă ajute,el s-a supărat și după a urmat să facă acel atac cerebral. El mi-a dat sume foarte mari, depășind mii de euro, unele sume fiind specificate în mesaje, iar altele nu. M-am gândit că dacă el nu-și amintește nimic nu poate să mă dea în judecată, dar fiica lui are doar screenshoturi facute la mesajele în care eu i-am cerut, nu si la cele in care el ma ruga sa mi dea. Insa sunt speriată

| magda00 a răspuns (pentru suntserios):

Mulțumesc!

| magda00 a răspuns (pentru gabicoo):

Înscrisuri?

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns (pentru magda00):

Si nu puteai sa spui de la inceput situatia reala?
De atacul lui cerebral nu esti vinovata.

| magda00 a răspuns (pentru Ioandelasal):

Dar de bani? Ei nu au fost dati cu imprumut, a ajutat mai multe persoane si a zis ca nu i vrea inapoi.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns (pentru magda00):

Ti-am scris in primul raspuns, ce n-ai inteles?