| Alexandru0007 a întrebat:

Un coleg de munca mă tot amenință cu bataia pe wattsapp, pe un grup unde e si seful nostru direct, care nu prea ia atitudine.Problema nu e ca nu-l pot bate, e mult mai mic de statura si fizic e praf, ci ca vreau sa evit asta. Nu ii raspund provocărilor, chiar tin la locul de munca si la linistea mea. Cum as putea proceda, sa fac o plângere la poliție sau la mangerul general? Ce soluții pasnice am dar care sa il si potolească?

8 răspunsuri:
| DrGoogle a răspuns:

Il iei in timpul liber, cand nu sunteti la servici il scuturi un pic si atat, il intrebi care e problema ta? Sau pur si simplu il ignori si iesi de pe grupul ala de whastup.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Plangerea se poate face la politie sau la procuratura. Amenintarea cu bataia este caz de Cod Penal si se pedepseste cu amenda sau 3 luni la un an.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Am uitat sa spun sa pastrezi mesajele.

| minrest a răspuns:

Daca se vede ca e mai slab ca tine, ridiculizeaza-l, o sa renunte repede la ideea cu bataia, si va gasi altceva enervant.

| PanaitAnaSofia a răspuns:

Nu apela la bataie, faptul ca nu doresti asta te face foarte destept.Cred ca ar trebui sa te plangi intre patru ochi sefului tau,iar daca nu ia atitudine ar trebui sa apelezi la politie,cu acele mesaje ca dovada. Daca nu te ajuta nici seful tau, nici politia, demisioneaza si sterge grupul de watttsapp, stiu ca e greu sa-ti gasesti alt loc de munca, dar este o problema grava. Sper din tot sufletul sa-mi oferi funda.Nu-ti va veni a crede, dar sfatul a venit de la un copil de 12 ani.Am trecut fals anul nasterii la profilul meu fiindca nu cred ca am voie pe TPU la 12 ani. Daca nu crezi, uita-te la unele intrebari de-ale mele. Sper sa-mi dai funda si sper ca ti-am fost de folos.

| RoseBlack01 a răspuns:

Probabil.se simte infrior tie, daca este asa plapand dupa cum spui tu. laughing
Ar trebui sa vorbesti cu el intre patru ochi si sa l intrebi ce are cu tine. Chiar daca nu iei atitudine, cei din grupul ala te considera intr-un fel sau altul tinta acestui tip.
Ai putea sa mergi la politie, dar asta ar insemna sa termini orice fel de relatie cu acest om, dar vad ca tu cam doresti asta. happy

| Alexandru0007 explică (pentru Salontanul):

Da,e ok ce spui..problema e ca i-am zis sefului direct si asta cica, daca te duci la politie, te dau afara laughing concret, nu ai cu cine.
cica ar fi zis la nervi ce a zis ala despre mine, toate prostiile, dar in sfarsit, e mai ok sa imi vad de ale mele decat sa ii dau satisfactie.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Dacă într-adevăr fizicul nu-l ajută, iar el continuă să te intimideze, atunci, mai mult ca sigur, s-ar putea baza pe sprijinul unor amici cu reputație proastă, care poate au (și) cazier. Grijă...