| Anonimul122 a întrebat:

Urgent, am trimis o contestatie la un videoclip de-al meu de pe youtube creat de mine, si contie un remix care are drept de autor, cum fac daca cererea nu o sa fie buna si o sami inchida contul spuneti-mi va rog repede FUNDA va dau, pentru oi ce raspuns care ma poate ajuta

Răspuns Câştigător
neluL
| neluL a răspuns:

Eu zic asa! Sa incarci din nou videoclipul dar melodia sa o modifici cu Audacity.
Vei avea nevoie de programul numit Audacity. Daca nu ai acest program, pur si simplu cauta-l pe Google si descarca-l.
Deschide Audacity. Intra in meniul File>Open si alege cantecul pe care doresti sa il deschizi.
Selecteaza tot cantecul si click pe Effect. De aici iti poti alege 3 efecte diferite care iti vor modifica melodia, insa nici nu se vor observa.
Alege una dintre cele 3 optiuni si du-te la Percent change si modifica valoarea de la 0.000 la 5 sau -5. Astfel cantecul tau va suporta mici modificari insa care nu pot fi sesizabile. Cateodata este nevoie sa repeti aceasta operatie de mai multe ori, pana vei trece de regulile de Copyright (WMG).
Dupa ce ai terminat de editat melodia, du-te la File>Export as WAV si alege locatia pentru noul cantec.
Acum poti adauga meloadia oricarui videoclip fara sa fie interzis de copyright. Daca totusi nu trece de scanare, repeta pasii de mai sus pana cand va merge.
Audacity il descarci de aici http://audacity.googlecode.com/files/audacity-win-unicode-1.3.13.exe
Asa ai scapat de probleme.
Success!

5 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

Si la ce ai facut contestatie daca nu ai drept de autor? Puteai foarte bine sa editezi putin melodia in Audacity si era OK. Acum astepti sa vezi ce se intampla si aboneaza-te la canalul cu dreptul de autor al melodiei respective.

| Anonimul122 explică (pentru neluL):

Nu am facut un videoclip si zice ca videoclipul dumneavostra este bocat in aceste tari ( Germania ), si am facut o melodie un remix din mai mute melodii si zice ca tot este blocat, le-am trimis un email si le-am spus ca tot ce este in videoclip este facut de mine, uite aici si vezi cu ochi tai, asa ceva nu se gaseste, este unic videoclipul http://www.youtube.com/watch?v=Ozh6tYXCzS4 bafta

neluL
| neluL a răspuns (pentru Anonimul122):

Pai melodia a fost recunoscuta sub player ->melodia dupa care te-ai inspirat si pentru care ti-a fost blocata in Germania.
Hard Rock Sofa & St. Brothers - Blow Up (Thomas Gold Vs Axwell Remix)

Si tu acum doar pentru faptul ca ti-a fost blocata in Germania ai facut contestatie? Dar numele videoclipului care este la vrajeala? Pentru numele videoclipului il poate bloca orice utilizator din tara respectiva.

Da stiu, deci ce parere ai

Mersi ai funda, chiardaca nu mi-a raspuns la intrebare, nu este asta raspunsul dar merge, persi de sfat