| SexoasaTha a întrebat:

V-ati duce la Roman s-o votati pe Udrea daca ati avea ocazia?

Răspuns Câştigător
| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Dragul meu,clica asta din tenebrosul partid ne-a adus numai nenorociri.P.D.L-ul v-a ramane cel mai urat partid din istorie,iar ticalosi ca cei din conducerea lui, in frunte cu presedintele asta trebuie arestati si judecati ca niste criminali.Ei au tupeul de a se mai vrea la,, carma,, tarii pe care au dus-o in deriva, dar ma intreb daca mai exista si romani dispusi sa-si distruga-alaturi de ei-propria tara...

14 răspunsuri:
| Arthur a răspuns:

Între secretarele şi amantele uslaşilor promovate la rang de candidate o aleg cu siguranţă pe Elena Udrea.
Andreea Lambru, Cătălina Ştefănescu şi alte domnişoare nu-mi inspiră mare încredere chiar dacă au fustiţe foarte scurte...

| Arthur a răspuns (pentru Danut_Popa_1961):

Românii cu distrugerea sunt cei de la precedentele şi viitoarele alegeri. Cât despre derivă, cred că mai în derivă decât cea din ultimele şase luni nu a existat de pe timpul lui Ilici vechiul şi actualul, iar dacă mă uit în pungă prefer criza de pe vremea lui Boc şi ca nivel al preţului benzinei, alimentelor şi nu în cele din urmă ca nivel de curs al valutei pentru datoriile pe care le am la bancă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Danut_Popa_1961):

Sunt suficienţi, crede-mă. Şi o vor face cu tot dragul atunci când vor avea ocazia.

| Danut_Popa_1961 a răspuns (pentru Arthur):

Nu sunt contra celor din P D L pentru. ca am alti,, preferati,,.Nu socotesc pe nici unii mai buni, important pentru mine e sa dispara astia.Cauta in istorie domniile fanariote si fa o comparatie.

Răspuns utilizator avertizat
| Arthur a răspuns (pentru Danut_Popa_1961):

Ce legătură are una cu alta?

| Arthur a răspuns (pentru SexoasaTha):

Cu atât ai rămas? Cam nedocumentat, dar după logica ta mai bine nimic să nu ai ce comenta! Tovărăşelul copy paste sau Pinochio, cum preferi, tot taie la panglici la finalizarea unor proiecte ale Elenei Udrea, de exemplu, Victor Ponta a participat in Targu Jiu la inaugurarea Centrului de Zi Christian-Asistenta pentru persoanele tinere si adulte cu handicap. Apoi : a participat la ceremonia de semnare a ordinului de incepere a lucrarilor de reabilitare a Spitalului Judetean de Urgenta din Alexandria, de asemenea proiect pus pe picioare de Elena Udrea.
Cea mai importantă relizare a lui Udrea a fost creşterea cu 17% a încasărilor din turism, în 2011. De asemenea, MDRT este primul minister în ceea ce priveşte contractarea fondurilor europene prin POR, valoarea proiectelor finalizate ridicându-se la 257 milioane euro.
Citeste mai mult pe REALITATEA.NET
Conform bilanţului MDRT, în 2010, s-au recepţionat 88 de săli de sport, din 220 contractate, iar în 2011 au fost finalizate două bazine de înot, un patinoar, precum şi 50 de săli de sport.



Ministerul a finanţat în 2011 reabilitarea şi modernizarea a 480 km de drumuri locale şi judeţene, construirea a 170 de sisteme de alimentare cu apă la sate, reabilitarea termică a 14.700 de apartamente, finalizarea a 1.785 de locuinţe pentru tineri
Elena Udrea declara la sfârşitul anului 2011 că introducerea autobuzelor turistice în Bucureşti a avut un succes neaşteptat, această experienţă urmând să fie continuată şi în 2012 împreună cu RATB-ul.
De asemenea, pentru prima dată după 1990, în mandatul lui Udrea, a fost demarat un program naţional de construire de creşe şi grădiniţe, parte a celebrului program PNDI.
Şi asta în doi ani la guvernare. Putem da cu toţi din gură a proasta doar ca să ne aflăm în vorbă şi să dovedim că suntem aşi la politică şi fotbal.





| Danut_Popa_1961 a răspuns (pentru Arthur):

Compara singur.Cine nu-si cunoaste istoria ar trebui sa nu faca evaluarea prezentului.Nu trebuie analizata numai situatia personala, ci pe plan national. Vrei sa spui ca traiesti intr-un sistem democratic?

| Arthur a răspuns (pentru Danut_Popa_1961):

Prietene, o cunosc mult mai bine decât alţii dar revenind la ce ai spus : " important pentru mine e sa dispara astia. " - care ăştia? Dacă te referi la PDL atunci e grav pentru că ne-am putea întoarce în epoca Iliescu când aveau majoritate absolută iar rezultatul îl vedem noi şi o să îl simtă şi copii noştri. Crezi că democraţia este posibilă la nivel de partid unic?
Mă întrebi de democraţie fără să faci referire la grija cu care demolau fraţii uslaşi în vară unul după altul stâlpii democraţiei ( pe care în mod obligatoriu se bazează democraţia prin separaţia puterilor în stat ).
Sau vrei să-mi aminteşti de vajnica democraţie a lui Ilici bazată nu pe separaţia puterilor ci pe puterea minerilor?
Şi ca să răspund direct la întrebarea ta îţi spun că vreau să trăiesc într-un sistem democratic, dar acea democraţie deranjează politicienii corupţi, mafia care are rădăcini puternice în toate domeniile, şi trepăduşii care culeg firmiturile de la cei pe care îi servesc. Cam ce idee îţi faci când tovărăşeii de la putere au idei foarte ghiduşe despre democraţie şi separarea puterilor în stat. "Acţiunile Ponta-Antonescu continuă linia politică antidemocratică pe axa Ceauşescu-Iliescu-Năstase" şi că liderii USL "au lansat un adevărat linşaj politic împotriva instituţiilor statului".
"Aceasta este o afirmaţie care dovedeşte o maximă «atenţie» a USL pentru democraţie. Să dispară persoanele şi partidele care sunt în opoziţie. Pentru prima oară, cel care a promovat o asemenea democraţie originală a fost Adrian Năstase care, în 2003, la Snagov, a spus că trebuie să distrugă PD. Iată că cel care îi calcă pe urme, micul Titulescu, cel descoperit de Adrian Năstase, vrea să îi preia opera şi să i-o desăvârşească. Aceasta e democraţia USL-istă: să dispară oamenii politici care nu sunt de acord cu ei şi care promovează o politică de altă natură, să dispară partidele politice care sunt în opoziţie prin programe, principii şi ideologie. "
Cam asta e democraţia usl originală mai mult sau mai puţin despre care tu mă întrebi de parcă alt partid ar fi la putere.

| Danut_Popa_1961 a răspuns (pentru Arthur):

Repet :nu sunt adeptul nici unui partid actual.Ma refer la taierea salariilor fara discernamant,la,,proiectele neterminate sau inutile,nefunctionale,la saracirea omului simplu care nu mai are posibilitatea nici sa-si plateasca transportul pana la un spital, la risipa din sistemul medical, in timp ce contribuabilii mor ca mustele, la disparitia fondurilor europene, la sisteme intregi de productie concentrate in cateva conturi si la multe alte realitati.

| Arthur a răspuns (pentru Danut_Popa_1961):

Corect Dane, dar având doar două opţiuni politice viabile tu renunţând la una dintre ele logic ce pot să înţeleg? Nici neprezentarea la vot nu e o alegere pentru că va fi ca un vot acordat în favoarea celor care vor ieşi majoritari.
Din păcate doar aceste două variante există şi despre ele discutăm iar pentru tine o să repostez un alt răspuns de-al meu : Sunt liberal la rândul meu şi doar punerea în practică a acestei doctrine poate aduce o viaţă mai bună românilor. Dar unde sunt liberalii că nu prea se văd?
Se vede doar o gloată oarbă, sărăcită din tote punctele de vedere, condusă de o burghezie socialistă care devine pe zi ce trece tot mai puternică, sprijinită masiv de fosta securitate, de baronii locali, de trepăduşi oportunişti pentru coloratură şi nu în cele din urmă de clanurile mafiote.
Clasa de mijloc este istorie, legendă, iar sărăcia lucie are în faţă doar luxul şi bogăţia acestor parveniţi de după cealaltă lovitură de stat, atunci reuşită şi nu ştiu dacă ar trebui să mă bucur sau nu pentru că nu s-a deschis atunci decât drumul spre jaful ţării în mod legal şi bine organizat.
Am stat de vorbă cu mulţi intelectuali rasaţi care sunt lehămetiţi de politica românească şi de faptul că la noi poţi face bine doar cu forţa. Românul nu-şi cunoaşte propriul interes şi reacţionează tardiv, după ce s-a consumat actul respectiv şi după vechea vorbă : Dă Doamne mintea românului cea de pe urmă! Numai că la urmă e prea la urmă iar lanţul generaţiilor de sacrificiu trece unul după altul lălăind fără să înţelegem ce vrea să însemne : Vreau o ţară ca afară...

| Danut_Popa_1961 a răspuns (pentru Arthur):

Poate ca nu e cea mai buna alegere, dar prefer sa risc o noua conducere decat sa mai accept nenorocitii pe care-i cunosc.Prea mult jaf pe fata,prea multa sfidare,prea mult interes doar pentru conturile lor. Oricum, in noua,, fratie,, nu v-or intarzia disputele, asa ca poate va ramane ceva bun.Stau uneori in Toulouse si,crede-ma, se cunoaste diferenta, prin responsabilitatea fata de contribuabil, printr-un sistem bine organizat in ce priveste necesitatile fundamentale, cum ar fi sustinerea familiei si sistemul medical.Stii cati romani si bulgari traiesc in Franta numai cu ce cade de la masa francezului de rand? Fara sa mai vorbesc de nivelul de trai pe care-l obtin patrunzand in sistemul de protectie sociala, comparativ cu cel de aici.Si nu vorbesc de romi.Da, dragul meu, cu tot riscul, am sa votez altceva fata de tot ce apartine de clica celor care ne-au condus ultimii ani.

| Arthur a răspuns (pentru Danut_Popa_1961):

Îţi respect opţiunea, şi eu am locuit o perioadă în Munich acolo se confruntă în alegeri social democraţii cu ecologiştii.
Ce mă nedumireşte la tine, ca om umblat, este faptul că spui " noua ", care noua frate că e de pe timpul lui Ceauşescu când tov. Ilicescu punea studenţii să ude porumbul cu găleata. Asta numeşti tu nouă, sau veche o fi cea cu fanarioţii la care făceai trimitere. Sau îţi place somnorosul chiulangiu cu valenţe dictatoriale şi miştocar de mahala sau copy paste cu masterate inexistente şi licenţe asemeni care minte în fiecare zi cum respiră. Sau poate ai văzut pe acolo prin Franţa băieţii din Assemblée Nationale radiind Curtea Constituţională şi celelalte instituţii garante ale separaţiei puterilor în stat şi lăsând doar UMP-ul pe post de tată şi mamă ( cum s-a pronunţat maestrul poantă ).
Iar legat de istorie cu părere de rău ar trebui să mai frunzăreşti cine a condus România şi cam cât ( PSD-ul şi PNL -ul au condus până şi alături de PDL 6 din 8 ani ) deci acea ultimă vreme de care spui aparţine PSD-ului în mare majoritate ( din '90 ) urmat de PNL şi la urmă de PDL. Şi ca să nu vorbim aiurea dă-mi exemple de corupţi din PDL ( care există ) iar apoi îţi scriu eu un roman cu cei din USL. Ar însemna să devin masochist să accept chiar şi ideea măcar că aceşti îmbuibaţi vor face altceva în afara faptului de a-şi urmări propriile interese. De la vârf în jos mulţi au probleme mari cu justiţia, unii din această cauză au migrat de la alte partide în speranţa că vor putea scăpa de pedeapsă.
Şi să nu uit, în ce comedie proastă ai văzut alianţă pentru alegeri între liberali şi comunişti? Există aşa ceva în universul cunoscut sau anticipat?

| IncorrectUsername a răspuns:

Nu.

Întrebări similare