Elena lasconi e mai capabila decat parlitul ala. Se teme si sa vorbească
Parlitul ala e doctor in matematica la Sorbona si olimpic international la matematica, primar al unuia din cele mai mari orase din Europa, doxa de legislatie, bun administrator... greu sa zici ca e mai capabila Lasconi ca el.
Cel mai probabil. Are acum cele mai mari sanse.
Sustinerea Elenei Lasconi e la cotele normale.
Nu a scazut. Asta sunt cifrele reale
A fost umflata cu pompa la primele alegeri din motive pe care le stim toti
Asta ne-ar mai lipsi sincer...El n-a fost in stare sa se descurce nici ca primar al capitalei.
Pentru Românica cel mai bun ar fi Crin Antonescu - părerea mea.
Ideea generală este să votam în turul doi un pro european.
Voi nu înțelegeți că nu mai poate salva nimeni Romania? Plecați de aici daca aveți ocazia, nu e de trăit! Și următorul președinte o sa ne *** și subjuge cum au făcut-o și precedenții! Ne fura prin rotație de 35 de ani! Chiar contează cine va fi? O sa vezi când o să se scumpească alimentele cu 30% daca va mai conta cine va fi ales, o sa murim de foame, o sa ajungem sa furam mâncare din magazine!
Nu prea ai pe cine vota dar ce sa facem? Nu putem pleca toți din țară!
Nu cred ca îl mai lasă nici pe George Simion sa candideze după instigarile la violență! Deja au spus mai demult ca vor interzice candidatura lui
Ca să te poți „descurca" în funcția de primar, e nevoie să ai alături și Consiliul local. N. D. nu prea a avut acest sprijin, mai ales pentru proiecte care atingeau interese obscure.
Greu de zis cine va ajunge în condițiile astea dinamice. Pare că lupta se va da între un candidat unic din partea partidelor și un candidat independent.
Dintre candidații înscriși anterior E. L. era cea mai ok din mai multe puncte de vedere.
Dar față de cei de acum... e cam spre mijlocul plutonului.
Posibil, are sanse destul de mari. Elena Lasconi a facut un scor bun pentru ca principalii contracandidatii erau foarte slabi. Acum nu mai este cazul, Nicusor Dan si Crin Antonescu nu sunt Ciuca si Ciolacu. Lasconi nu mai are sanse sa ajunga in turul doi. Cred ca va fi Nicusor Dan cu Crin Antonescu sau candidatul "suveranistilor".
Polymarket il da in momentul asta pe ND favorit clar.
https://polymarket.com/......ion-winner
Elena Lasconi a fost votata pentru ca era cea mai buna optiune la momentul respectiv. Daca ar fi candidat ND atunci, situatia era aceeasi ca acum.
Logic. Eu nici in vacanta nu am fost in alta tara, si astia cred ca va pleca toată Romania
Ma are la block de ani de zile tot din diferenta de opinii, lasa-l sa vada.
BitchInRedDress întreabă: