Da,voi merge. Nu este cale de boicotare la alegeri prin neprezentarea la vot.Cu cât vin mai puțini să voteze, cu atât politicienii corupți își fac bulevarde înspre tronul cu puteri.
De ce ti se pare o prostie? E normal sa fie alegeri democratice prin care sa se aleaga presedintele, vrei sa fie comunism ca pe vremea lui Ceausescu si sa ne conduca un om doar mereu?
Nu inteleg ce intrebare e asta. Acum vrei sa iti raspunda toti oaeni care merg la vot sau ce? Nu inteleg de ai pus intrebarea daca era pe facebook o puneai pentru coment sau like-uri dar aici nu poti bate nici un record
Nici eu nu inteleg cine esti tu copil de tata, sa iti dai cu parerea.e o intrebare perfect normala si nu are ca obiectiv sa bata niciun record sau sa tina vreo evidenta are doar scopul de a vedea intemtia TPU-istilor majori daca le pasa de alegeri.
Si cu ce te ajuta ca iti raspund 5 -10 oameni la intrebare. Normal ca se duc la vot. da tu chiar esti debil rau... Dar asa e Romania numai analfabeti ies din ea. Cum a zis si basescu scoala e ca o fabrica de tampiti dar tu nici numai trebuie sa mergi la scoala ca esti deja analfabet. Poti sta acasa sa freci menta si sa faci mentosane. Baftă.
Ma amuzi.Atata poti? Spre indignarea ta se vede cine-i frustrat si analfabet.Hai pa!
Persoanele care au dreptul de a vota si nu isi exercita dreptul NU ar trebui sa aiba dreptul DE A FI NEMULTUMITI IN LEGATURA CU PRESEDINTELE.Eu nu am drept de vot, dar mi-as dori foarte mult. Cu siguranta, cand ma voi bucura de acest prestigiu, ma voi duce. Pentru ca asa iti arati CETATEANUL din tine, caruia ii PASA DE TARA ASTA.
C._Madalin_Andrei_1999 întreabă:
sabin89 întreabă: