| AvalohAlyn a întrebat:

Va duceti la vot la alegerile prezidentiale din noiembrie?

Răspuns Câştigător
| Jipa95 a răspuns:

Da, ma voi duce!winking

11 răspunsuri:
| Ravenborn a răspuns:

Mi se pare o prostie și nici n-am vârsta deci nu laughing

| AvalohAlyn explică (pentru Ravenborn):

De ce ti se pare o prostie? E normal sa fie alegeri democratice prin care sa se aleaga presedintele, vrei sa fie comunism ca pe vremea lui Ceausescu si sa ne conduca un om doar mereu?

| Anonimus1110 a răspuns:

Daca ti se pare o prostie, de ce mai comentezi?

| Vlad_Bogdan_1996 a răspuns:

Nu inteleg ce intrebare e asta. Acum vrei sa iti raspunda toti oaeni care merg la vot sau ce? Nu inteleg de ai pus intrebarea daca era pe facebook o puneai pentru coment sau like-uri dar aici nu poti bate nici un record

| AvalohAlyn explică (pentru Vlad_Bogdan_1996):

Nici eu nu inteleg cine esti tu copil de tata, sa iti dai cu parerea.e o intrebare perfect normala si nu are ca obiectiv sa bata niciun record sau sa tina vreo evidenta are doar scopul de a vedea intemtia TPU-istilor majori daca le pasa de alegeri.

| Vlad_Bogdan_1996 a răspuns (pentru AvalohAlyn):

Si cu ce te ajuta ca iti raspund 5 -10 oameni la intrebare. Normal ca se duc la vot. da tu chiar esti debil rau... Dar asa e Romania numai analfabeti ies din ea. Cum a zis si basescu scoala e ca o fabrica de tampiti dar tu nici numai trebuie sa mergi la scoala ca esti deja analfabet. Poti sta acasa sa freci menta si sa faci mentosane. Baftă.

| AvalohAlyn explică (pentru Vlad_Bogdan_1996):

Ma amuzi.Atata poti? Spre indignarea ta se vede cine-i frustrat si analfabet.Hai pa!

| OOOLEOOO a răspuns:

Doar pentru a da un vot nul.

Răspuns utilizator avertizat
| Țoglă a răspuns:

Da,voi merge. Nu este cale de boicotare la alegeri prin neprezentarea la vot.Cu cât vin mai puțini să voteze, cu atât politicienii corupți își fac bulevarde înspre tronul cu puteri.

| Cosmin1122000 a răspuns:

Persoanele care au dreptul de a vota si nu isi exercita dreptul NU ar trebui sa aiba dreptul DE A FI NEMULTUMITI IN LEGATURA CU PRESEDINTELE.Eu nu am drept de vot, dar mi-as dori foarte mult. Cu siguranta, cand ma voi bucura de acest prestigiu, ma voi duce. Pentru ca asa iti arati CETATEANUL din tine, caruia ii PASA DE TARA ASTA.