Eu zic ca atata timp cat Baselu e acolo unde trebuie, Nastase nu face nici o sarbatoare acasa... esti copil? Lu nastase nu i-au aprobat scaderea pedepsei cu 6 zile(perioada de spitalizare) si tu zici ca face sarbatori acasa? )
Deputatul PSD Mădălin Voicu și Nicolae Păun, reprezentantul minorității rome în parlament, au depus un proiect legislativ prin care pedepsele cu închisoarea de până la șase ani inclusiv ar fi grațiate. Asta înseamnă că cei condamnați definitiv pentru dare şi luare de mită, trafic de influenţă sau abuz in serviciu vor fi grațiați
Daca se va aproba scapa si Nastase si toti hotii
Deja pregătesc legea amnistiei care este special făcută pentru acesta. Au majoritate parlamentară, au ministru al justiţiei, aşa că legea va trece şi vor scăpa şi alţi nenorociţi care au jecmănit poporul ăsta de fraieri.
Eu zic ca nu.Nici un partid politic, chiar aflat la putere cu o majoritate conjuncturala, in campanie electorala, nu-si permite luxul acesta! El ar trebui sa iasa dupa doi ani.Lasand la o parte ca executorii lui au primit pedepse duble sau triple,de ce se incearca prin petarde jurnalistice, sa se ia pulsul oamenilor de rand? Stati linistiti, este un sondaj de opininie cu trimitere la factorul subliminal al potentialului votant, pro! Hai ma, chiar ne iau de prosti!
Frumos,elegant! Ai uitat sa comanzi si doua paltoane.Pai tu vrei ca Ilici sa moara de frig.Ii donez eu unul de fag,nu de alta,insa rimeaza,frig-fag,cimitirul din padure! Ba,da prost glont si-a ales! Cum de nu ma ales pe mine ca am avut numai F, B., la trageri in armata! Ma omoram daca il ratam pe Nastavievici! Lasa tata, sa doarma acolo, ca el oricum nu face puscarie!
Prostia ti-o etalezi singur prietene, nu trebuia sa ti-o descopere nimeni. La tine e de ajuns sa scrii doua trei randuri ca te tradezi singur in privinta inteligentei.Cel mai probabil esi un jucator al jocurilor de noroc (tacanele, pariuri sportive, loto etc), obisnuit cu asa ceva, dar un jucator frustrat. Un pierzator. Nici in gluma sa nu zici ca faci pariu pe 20000 S, inca prin notar, domnule, asa propui, ca ajungi sa-ti dai si haina de pe tine. Ce te deranjeaza daca cineva iti spune adevarul si-ti da un sfat bun? Fiecare pasare pe limba ei piere.