Nu cred ca va ramane, Guvernul actual nu-si permite aceasta si o sa taie din investii sau o sa se imprumute.
Si plata nu depinde de valoarea leului fata de alte valute, in Romania aproape toate cele enumerate de tine, precum si platile, sunt in lei.
Se zice salarii, pensii, alocații.
Raspunsul este : Nu.
Cei care muncesc afara trimit destui bani în țară. Familiile lor cheltuie acei bani. Acei bani ( o parte din ei ) se transforma in venituri la buget. Si asa țărișoara noastra va funcționa mult si bine.
Ai dreptate nu m-am exprimat cum trebuie greseala mea.
Ce se intampla in cazul in care nu mai trimit acei bani in tara. Nu intram in colaps.
Atunci de unde paranoia asta?
Doar la el mai aud din astea
Nu e nimic de mirare,daca tot comunistii astia raman la putere sigur spre scenariul asta ne indrepatam,doara ca pentru RO nu va fece nimeni nimic,RO nu are nimic, n-a fost nimic niciodata, deci nu va interesa pe nimeni, o sa ne ia altii, banca mondiala sau la cine se imprumuta, or sa fim sclavi la aia dar poate ca e mai bine asa.
Stii ca asta este o idee f buna.Ma refer astia sa se tot imprumute pana cand tara intra in colaps financiar si atunci daca nu avem cu ce plati,ca sigur nu o sa avem,o sa ne ia banca mondiala si o sa ne numim stiu si tara Banca Mondiala aia or sa vie,pune ei in administratie pe cine vor,aia stiu ce fac,sa isi scoata parleala si uite asa poate duce ceva ani or sa iesim si noi din groapa unde suntem acum.
Chestia e ca nu stiu ce reguli sunt,daca se poate scenariu asta pus in realitate, ca daca ar merge ar fi super frumos asa am scapa de comunistii astia prosti, iar prostii care ii tot voteaa ar fi egali cu zero, ar munci scalvi inca vreo cateva generatii, apoi poate or sa apara oameni noi, normali
Iauzi interesant ce spui asa crezi tu sau ai auzit asta la Dracnea
Daca tara nu produce nimci te duci dracu,acolo te duci,si doara daca ar fi sa nu produca fara sa se imprumjute,ceea ce este imposibil,tot la groapa ajungi deci scenariu este f realist si sigur spre locu ala ne indreptam,chiar daca nu asta se vrea de catre UE,aia nu or sa ne tina pe noi cum ii tin pe greci,RO nu e Grecia,RO n-a fost nimic niciodata,nici no sa fie,nu avem nimic de oferit nimanui in nici un domeniu, deci dracu ne ia o sa ajungem sclavii la banca mondiala, dar poate ca tot raul spre bine, dupa vreo cateva generatii or sa amana oameni normali, asa scapat de toti prostii din RO si de aia care guverneaza. Oadata vanduti prostu nu mai are nici un drept, decat de sclav