| GamoteNicholas a întrebat:

Va rog să mă ajutați, daca părinții mei sunt plecați în alte țări și ei vin de abia peste 2 luni și eu mi-am pierdut buletinul și am nevoie să îmi fac altul, mă pot duce cu unul dintre bunci că sa-mi facă ei? Că am fost ieri și mi-a spus că nu că aveam nevoie neapărat de buletin că voiam să mă angajez și nu am 18 ani sa pot să îmi fac singur bulentinul.( Pe scurt daca îmi trimit ei o procura poate sa mi-l facă unul dintre bunici)

7 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Că am fost ieri și mi-a spus. Unde ai fost? Cine ți-a spus?

| GamoteNicholas explică (pentru sadrian46):

Am fost la primărie să îmi facă buletinul cu bunica și nu am putut deoarece ce ai mei sunt plecați în altă țară și eram curios daca îmi trimit ei o procura pot să îmi fac buletinu, am fost la primărie să mi le fac aici la mine buletinu se face la primărie, mi-a spus femeie de era acolo de făcea buletine te rog spune mi daca merge și cu procura

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru GamoteNicholas):

Să întrebi la primărie. Procura de acolo trebuie tradusă aici de traducător autorizat și legalizată.

Pai daca ai mei îmi trimit procura îmi pot face buletinu cu semnătura la unu dintre bunici, dar mai am o intrebare daca tata îmi face procura să îmi fac bulentiu poate să îmi trm poza pe messenger că sa numai îmi trimită procura aici în tara.ca sa le arat decât poza cu procura gen

sadrian46

O procură emisă în străinătate nu este valabilă aici decât dacă este tradusă de traducător autorizat și apoi legalizată la notar. Poza în nici un caz.

Aaa deci daca vb cu unu dintre părinții să îmi trm o procura tradusa autorizata mă pot duce cu ea la primărie să îmi fac buletinu?

sadrian46

Nu poți să le ceri așa. Ea trebuie tradusă și legalizată aici.
Ei îți trimit procura. În procură trebuie menționată bunica ta ca împuternicită. Procura ajunsă aici mergi cu ea la un traducător autorizat să o traducă. Apoi mergi cu ea tradusă și cu originalul la un notar să o legalizeze. Ția-m răspuns acum a treia oară ceea ce trebuie să faci.