Fosta directoare te poate da in judecata și poate cere daune morale.
Codul civil zice:
"ART.74.Atingeri aduse vieţii private
Sub rezerva aplicării dispoziţiilor art. 75, pot fi considerate ca atingeri aduse vieţii private:
i) difuzarea sau utilizarea corespondenţei, manuscriselor ori a altor documente personale, inclusiv a datelor privind domiciliul, reşedinţa, precum şi numerele de telefon ale unei persoane sau ale membrilor familiei sale, fără acordul persoanei căreia acestea îi aparţin sau care, după caz, are dreptul de a dispune de ele."
Știi vorba aia: "play stupid games, win stupid prizes"?
Daca nu o știai, cred că o să afli acum.
Da, dar e numarul de telefon, nu am facut ceva grav, adică l-am distribuit pe chat nu l-am folosit pentru a crea un cont sau a face altceva rau. A fost doar o simpla farsa
Again:
"difuzarea sau utilizarea [...] datelor privind domiciliul, reşedinţa, precum şi numerele de telefon ale unei persoane"
Nu stiu ce inseamna pentru tine grav. Grav sau nu, se incadreaza perfect la "Atingeri aduse vieţii private". Acolo zice de "difuzare sau distribuire", adica fix ce ai facut tu. Nu zice nicaieri ca daca nu ai creat un cont, lasa boss, treaca de la noi.
Faptul ca a fost o "simpla farsa" iarasi nu te absolva de nimic.
Daca e un tampit acum care o suna din 10 in 10 minute? Care poate o ameninta sau o injura sau orice iti poate trece prin cap. Ca de nebuni nu duce lumea lipsa. Ai vreun control asupra ceea ce se poate intampla acum? Ai mai crede si atunci ca nu a fost "altceva rau"?
Daca zici ca a fost doar o simpla farsa, asta e, trebuie sa iti asumi. Data viitoare lasa astfel de gesturi prostesti deoparte atunci cand iti vin in cap.
Mergi mai departe si iti asumi greseala. Pana la urma e ceva ce tu ai facut.