| Stefan7656AB a întrebat:

Va salut, în legătură cu dosarul meu penal pentru conducere cu permisul suspendat, au trecut mai bine de 6 luni iar acum o săptămână primesc doua plicuri în care unul din ele are un titlu mare COMUNICARE INCHEIERE PENALA știe cineva la ce se referă? Și cât va mai dura pana voi fi trimis în judecată de la acest plic?

11 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Si vrei sa ghicim ce ti-au comunicat prin acea incheiere penala?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Și nu ai avut curiozitatea sa le deschizi?

| Stefan7656AB explică (pentru suntserios):

Le am deschis omule pe ce lume trăiești? Dar nu scrie nici o data de judecată sau mai știu eu ce

| Stefan7656AB explică (pentru Ioandelasal):

Nimic interesant..nu e vre o dată anume când voi fi trimis în judecata sau ceva. decât scrie fapta pe care am făcut o

| Stefan7656AB explică:

Ma interesează mau mult ce înseamnă aceasta Comunicare Încheiere Penala la ce vrea sa se refere

| ninuku a răspuns:

Aia a fost doar comunicarea, cand o sa se stabileasca data procesului o sa fii anuntat printr-o citatie, asta poate sa fie si peste un an.

Bula
| Bula a răspuns:

Fa-ne o poza despre aceea scrisoare, sa vedem ce contine.
Dosarul va fi trimis la judecatoria competenta, unde va rimi n numar si va fi programata.
Durata programarii poate fi de cateva luni, iar ceea de solutionare definitiva poate dura chiar si cativa ani.
.

| Violleta2022 a răspuns:

Si in al doilea plic ce ai primit?
Acolo ce ti se mai comunica?

Este perioada de vara, cand toatalumea este in concediu, asadar toata lumea se intaorce la munca abia in septembrie si dupa aceea se reiau cazurile, daca esti norocos poate prin noiembrie sau decembrie, daca nu, la anul.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns (pentru Stefan7656AB):

Nici nu o sa fii trimis in judecata inainte a a ti se prezenta rechizitoriul si apoi dosarul va merge la judecatorul de camera preliminara pentru a se stabili legalitatea administrarii probelor. Abia dupa ce acest judecator va stabili ca totul este in regula dosarul va fi trimis instantei competente sa judece.
Nici macar orientativ nu se poate sa-ti spun un anumit termen, in orice caz o sa fii citat pentru fiecare procedura.

| Stefan7656AB explică (pentru Ioandelasal):

Astazi am primit un alt plic în care scrie ca pe data 01 octombrie voi fi judecat

| Stefan7656AB explică (pentru ninuku):

Din fericire am primit o ..peste o luna este data