| rata2020 a întrebat:

Va salut, in urma cu 2 ani am avut permisul anulat pentru alcoolemie (nu am avut intentia de a pleca cu automobilul doar am scos masina din carosabil in parcare cativa metri)in februarie anul acesta am recuperat permisul auto iar acum in noiembrie am fost depistat in localitate cu 101km/h si mi sa suspendat permisul. Ceea ce as dori sa stiu este ca pot da redobandire /reexaminare permis ca sa imi scada din timp sau sunt incepator si trebuie sa astept aceste 90 de zile? Va multumesc astept un raspuns

12 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Pentru inca 3 saptamani de permis, de ce sa te mai chinui?
Vin sarbatorile, ninge afara, nu te mai chinui, ca e nasol si sa fii sofer acum. Ramai la birt linistit, ca n-ai treaba cu volanul.

| Violleta2022 a răspuns:

Lasa naibii permisul la politie, ca-i mai bine asa pentru toata lumea.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu poti, avand in vedere ca nu a trecut mai mult de 1 an de la obtinerea permisului.

| rata2020 explică (pentru Violleta2022):

Pai cred ca in 9 ani de cand am avut permisul nu am avut nici un accident nici pe tir si nici cu autoturis eu zic ca e ok intrebarea mea stric pentru cei ce stiu nu glumele tale pentru ca nu-i amuzant pentru nimeni decat pentru tine

| rata2020 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Pff halal de raspunsuri, respect pentru voi care nu cititi oricum sunteti 0

| rata2020 explică (pentru Ioandelasal):

Deci ma consider incepator indiferent ca am avut permis inainte

| Violleta2022 a răspuns (pentru rata2020):

Tu crezi ca de la gluma ti s-a anulat permisul?
Eu cred ca tu ai probleme de alta natura si-i mai bine sa ramai pieton, sa nu cumva sa omori pe cineva, ca alcoolismul este un viciu care nu dispare peste noapte.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns (pentru rata2020):

Nu te consideri, ci chiar esti, avand in vedere ca este un permis nou.

| rata2020 explică (pentru Violleta2022):

Sunteti plecata, aici e vorba ca mi sa suspendat pentru viteza nu alcool, alcoolul afost inainte si nu mai am treaba cu asta de multa de cand s-a intamplat atunci dar este foarte greu sa intelegeti dvs va credeti Dzeu sa judecati, niciodata nu e bine sa razi de altcineva poate intr-o zi se va intoarce contra dvs o zi buna si nu are rost sa mai raspundeti pentru ca nu m-ati ajutat cu nimic doar ati facut criticat ceea ce s-a intamplat in trecu nicidecum un raspuns la intrebarea mea

| rata2020 explică (pentru Ioandelasal):

Am inteles mltumesc mult pentru raspuns, fața de ceilalti care decat au criticat dvs mi-ati raspuns la intrebare, o zi buna va doresc

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru rata2020):

Am citit si nu aveam cum sa ascund concluzia.
Nu ai dreptul de a conduce dpdv legal, iar moral trebuia sa fi renuntat la asta de mult, pentru binele tuturor.
Esti o problema sociala, daca in nici 12 luni de permis, deja l-ai pierdut de doua ori. Nu e ok sa ai masina pe mana, nu indeplinesti criteriile.
Bucura-te de viata fara grija masinii, ca sunt multe avantaje si asa.

| Violleta2022 a răspuns (pentru rata2020):

Nu este vorba de ras baiete, ci de faptul ca tu esti un conducator auto foarte periculos, ba consumi alcool si sofezi asa, ba esti vitezoman, ceea ce este un pericol imens pentru cei din trafic, fiindca tu pari a fi un om inconstient.
Stiu ca critica nu te ajuta fiindca esti mult prea arogant ca sa o accepti, dar realitatea ar trebuiis a te sperie si sa nu mai pui mana pe masina, daca esti atat de slab si cedezi viciilor care pun in pericol viata altora.
Stai linistit ca nu se intaorce nimic impotriva mea, ca nu blestem pe nimeni, dau sfaturi corecte si iti deschid ochii, sa vezi realitatea, ca necazurile ti le faci singur cu mana ta, vand ignori legea.