| Ade54516 a întrebat:

Vă stimez,am o întrebare daca ma poate ajuta cineva în legătură cu o programare cu transcrierea unui vehicul inmatriculat pe platforma DRPCIV, pana la câmpul cu numarul de identificare totul bine si frumos dupa ce l-am introdus spune in felul urmator (reformulez eroarea scrisă):
Numărul de identificare trebuia să conțină între 2 și 17 caractere alfanumerice Plus"-" și "/", cu excepția caracterelor "I" ȘI "O"si am verificat de enșpe mii de ori și e scris corect nu am "păpat" vreo literă/cifră și sunt 17 caractere nici mai multe nici mai puține, Vă mulțumesc anticipat!

4 răspunsuri:
| Robertandrei4858 a răspuns:

Se practica o actiune destul de urata, nu e prima data cand se intampla. Cineva si-a facut programare la drpciv folosind vin-ul tau. Ceea ce poti face tu in acest context este sa iti faci rost de un alt vin pe care sa il folosesti pentru programare. Cand mergi la inmatriculare o sa ti se ceara doar numele, sa retii in schimb ora exacta la cat iti faci programare.

| siriusblack98 a răspuns:

Este vorba despre seria de șasiu aici. Citește bine că undeva tu ai pus I în loc de cifra 1 și O în loc de 0. Iarăși în loc de Q dacă ai pe acolo se pune tot cifra 0.

| siriusblack98 a răspuns:

Este vorba despre seria de șasiu aici. Citește bine că undeva tu ai pus I în loc de cifra 1 și O în loc de 0. Iarăși în loc de Q dacă ai pe acolo se pune tot cifra 0. În cazul în care răspunsul meu apare de două ori, dă vina pe site pentru că face figuri aparent.

| Ade54516 explică (pentru siriusblack98):

Tocmai ce spuneai sa ivit in loc de 0 am pus O ca nu se destingea in talon, parea un O pe cand el era un 0, am reusit sa fac programarea cu succes, multumesc tuturor pentru sfaturi, numai bine!