Raspunsul tanarului denota lpsa de civilizatie si buna crestere. Principiul egalitatii intre sexe nu inseamna ca trebuie sa le tratezi, in toate situatiile, absolut la fel. De altfel nu exista egalitate din punct de vedere fizic.
Femeia nu se bate și cu asta-basta! Toți suntem născuți dintr-o mamă, care ne-a dat viață, ne-a crescut și s-a chinuit cu noi. Cu argumente pro și contra am putea continua o veșnicie, că femeia-i scorpie, că barbatu-i laș că dă in femeie... sunt multe elemente care trebuiesc luate în considerare, educația primită, familia în care a crescut persoana respectivă, principiile insuflate etc. În cele din urmă suntem responsabili pentru alegerile pe care le facem în viață, atât femei cât și barbați.
Se spune... poate doar fizic, altfel nu cred că are importanță.
Cred că am zis și despre educație printre rânduri. Mai citește...
Scuze, am scris ce am scris sa intelega si alti useri
Trebuia să te pitești după un colț, să asculți continuarea discuției și dup-aceea să ne spui și nouă!
Obișnuiește-te cu acest gen de răspuns! El va deveni norma.
Femeile au vrut să fie egale - însă egalitatea merge în toate sensurile - inclusiv în obligații și responsabilități, nu doar în drepturi.
Sigur, acum multora nu le place - dar asta-i altă poveste.
Dacă o femeie inițiază agresiune împotriva mea, își pierde dreptul de-a fi protejată și intră în acțiune dreptul meu de a mă apăra.
Și oricât s-ar plânge unii (și mai ales unele!) că nu e „corect" - e fix ce-au vrut cei mai mulți dintre oameni.
N-a vrut nimeni să le-asculte pe miile de doamne care-au spus că nu-și doresc să fie egale cu bărbații. Ei, acum e mult prea târziu.
Degeaba , multe a-ti sarit de cur in sus aiurea ai gandit in pripa la ce am scris, asa ca mai incearca
Rado6931 întreabă: