Nu e vorba ca se doreste aproape de romani si din randurile lor prin tricouasele acelea polo albastre,despre care am mentionat. Vrea sa lase impresia ca el nu e un porc in costum,vrea sa dea impresia ca este un om onorabil,oarecum distanta de acest viciat mediu politic (sarcasm) si ca el este oarecum, inferior acestor jocuri murdare si infame (iar sarcasm) lasand in capsoarele ieftine ale unora ideea ca el e de fapt pus acolo ca o pavaza a democratiei si nu intr-o functie din care poate controla, virtual vorbind, orice, cat timp ramane in acea functie.
Voi merge la referendum si voi vota DA pentru demiterea lui Traian Basescu.
Eu nu votez sunt prea mic dar daca as merge as vota in potriva lui basescu eu un om foarte bad
Votez cu ''NU'' la referedumul din 29 iulie! Deoarece daca vine comunismul adio TV, Net, Pc, Iesitul afara tarziu. la 22:00 daca te prind pe strada amenda! + ca te duce la sectie daca la aia le comentezi cum faci acum te bat aia cu batele de nu mai sti de tine si acolo te lasa. asa ca fiti voi cuminti si votati cu ''NU''. p:s nici din tara nu o sa mai puteti iesi asa ca taceti dracului din gura si interesativa cine sunt comunistii.
Daca as avea dreptul as merge sa bifez ambele(si da si nu) ca sa mi se anuleze votul.In semn de protest.
Oricum nu se vor strange 50% la urne.
Nu ma intereseaza asa mult, te rog fa o intrebare si cu cine voteaza lumea daca e demis basescu; sincer n-as vrea alegeri prezidentiale anul asta dar...
Nu vine comunismul daca zboara basescu din cotroceni ...stai calm
Ce raspuns. comic) hahahahaha) hahahaha.O sa ne taie de vii mah! o sa ne calce cu trenul pe cap si o sa ne deA la caini mah
Te vei convinge singur nu intelegi ca ponta si antonescu si USL e Uniunea social comunista?!
Da,voi merge impotriva lui.Pentru ca nu a facut aproape nimic pentru tara.
Ce oameni. voi chiar credeţi că părerea voastră contează? Vă credeţi în aşa hal de importanţi, încât aveţi impresia că dă cineva doi bani pe buletinul vostru de vot?
Suntem in Uniunea Europeana. Si chiar daca nu am fi in UE,. chiar si in acest caz intoarcerea comunismului e imposibila.
Si apoi, cine te pune sa votezi USL dupa ce il dai jos pe Basescu? mai ai variante fiule.
Pana ieri si eu as fi spus DA insa avand in vedere (vezi link)... masinatiile dezvaluite, am sa votez NU sau nu ma voi prezenta
http://www.evz.ro/......92757.html
As vota impotriva demiterii lui basescu si asa o fac toti cei din orasul meu pentru ca sa iti spun cum gandim noi, nu sunt nicidecum un admirator al lui basescu(nici o data nu l-am votat) dar daca vine Crin si Ponta la guvernare crede-ma nu va fi mai bine, intrebati oamenii din tulcea si va vor spune ce combinari facea Crin pe vremea cand era el tanar, va asigur ca va veti schimba parerea.
Uite eu de ex cred ca votul meu conteaza foarte mult. Si iti mai pot spune ca, votul meu mic, si cu celelalte voturi mici, formam impreuna un vot mare mare pe care i-l dam drept in mufa lui Bashinescu, care ulterior va fi si cercetat pentru faptele sale mafiote. Si basshistii ii vor plange de mila.
Adica te razgandesti peste noapte dupa ce vezi o stire?:) mama ce cap.
Aaa,deci tu încă mai crezi că chestia cu voturile e pe bune? Că stă cineva să numere voturile? Că nu sunt aranjate dinainte?
Inca nu pot vota, dar sigur as vota impotriva demiterii, pentru ca javrele care au ajuns de ceva timp la putere ne-au si tras tara in jos, si oricum nu ii intereseaza nimic de noi, doar de bani si putere, imi pare rau ca oamenii sunt órbi' si nu pot vedea prin iluzia facuta de ei
Bineinteles.Unde crezi ca traim in Africa? se mai fraudeaza, adevarat.Se dau pungi cu ores si ulei.dar nu ca se decid dinainte ca nu mai suntem in 89.Nu mai crede tot ce auzi.
Oamenii sunt atât de uşor de păcălit...
Voi,oamenii creduli care aveţi impresia că justiţia este corectă şi funcţionează,şi că tu,ca om,poţi schimba ceva.
Totul este aranjat,chestia cu voturile este doar pentru a le da oamenilor impresia că este democraţie.
La noi e cam aşa,mai întâi iese cine trebuie,după care poţi să votezi.
Faceţi ce vreţi,dar după tot voi o să vă plângeţi de noua conducere, pecare voi aţi ales-o.
Oamenii cei mai proşti nu sunt ăia care îşi vând votul pe o pungă de mălai, măcar ăia au ceva de câştigat. Cei mai proşti oameni sunt cei care cred în promisiunile electorale, şi au impresia că votul lor va schimba ceva.
Eu nu pot decât să mă uit la voi şi să râd, nu am să mă duc la vot niciodată.
Bă da nu v-ar da Dumnezeu ocazia să trăiţi cu adevărat într-un regim comunist? Unul aşa pe bune cum mai sunt azi doar prin Asia. Să vedem apoi dacă mai lătraţi voi că USL-ul sunt comunişti. Sau bănuiesc, ca pentru voi, orice alianţă politică ce-şi propune " O Românie a bunului simţ " e o alianţă comunistă care-şi doreşte reeducarea unui neam prin asupriri şi pedepse nu?
Să te iei după ce scrie în ziare, e ca şi cum te-ai lua după ce spun posturile de ştiri, pentru că în ambele cazuri, fiecare sunt aservite politic. EVZ, Adevărul şi România Liberă scriu despre cât de minunat e pdl-ul şi cât de răi sunt USL, iar Jurnalul Naţional şi Cotidianul fix invers.
N-am încă dreptul la vot, dar dacă l-aş avea aş vota pentru demiterea acestui jegos care s-a folosit de funcţia de preşedinte pentru a distruge tot ce mai era din ţara asta. Şi-a bătut joc de noi de fiecare dată cu orice ocazie, când au fost inundaţii în nu ştiu ce localitate a mers acolo doar ca să se certe cu oamenii afectaţi de viiturile care s-au năpustit peste casele lor. A minţit precum ultimul om în campania electorală din 2009 ca să prostească o grămadă de oameni, iar după ce s-a văzut preşedinte din nou şi-a dat iar arama pe faţă. Când a anunţat tăierea pensiilor şi a salariilor a făcut-o cu o seninătate nesimţită. Acum, în campanie pentru referendum, şi-a adus aminte de prostia făcută, şi a venit să ne spună că ăla a fost cel mai greu moment din viaţa lui(pe dracu'). Din cauza marinarului ăsta chior şi jegos, au plâns mii de pensionari pentru că nu mai îşi permiteau aprovizionarea cu mâncare, iar el, stătea sănătos fără niciun fel de problemă la Cotroceni şi mergea cu jurnaliştii la cumpărături. El s-a dat drept un salvator al ţării în 2004, iar acum face la fel, vrea să ne scape de Voiculescu, dar sper că acum, românii să lase deoparte prostiile astea pe care şi le-au băgat în cap datorită manipulării pdl-iste, şi să voteze pentru ce s-a întâmplat cu ţara asta în ultimii 8 ani.
Cât despre ce o să fie după... ştim cu toţii că de furat toţi vor fura. Dar măcar, cel puţin eu unul sper, că cei care o să vină, să nu-şi mai bată joc de noi în halul în care a făcut-o chiorul. Da ştiu, ruşii. Putin. comuniştii, da mă, exact. Continuaţi cu motivele astea idioate şi necrezute nici măcar de voi şi pupaţi-l în continuare pe băsescu în cur. Poate cândva, o să aveţi " onoarea " să trăiţi şi voi cum au trăit pensionarii români în ultimii 2-3 ani.
De unde ai scos-o si pe asta? cred ca ai maxim 10 ani si ai partinti care tin cu BASE si n-ai avut alt motiv cum sa-l,, protejezi''...
Mda... tu faci cum te duce capu' eu idem! s-ar putea ca informatiile detinute sa difere in cazul nostru; nu te bate cu pumnul in piept si nu face pe autosuficientu'; asta-i omoara pe romani! pe acest site si in mod oficial spun ca astept detalii in legatura cu acest subiect; neoficial nu am cum sa iti dau tie info; voteaza asa cum doresti!
Uite ca tremur de firca- O sa vina comunistii peste noi si o sa ne macelareasca pe toti Bai frate parca am fi in 89, cand oamenii erau prostiti ca au venit teroristii peste noi. Acum oamenii sunt prostiti pe diverse surse pupinbasiste, ca vin comunistii peste noi.Reveniti-va bai. ca nu mai suntem statul nimanui, asa de capul nostru. ce naiba?
Sparkzz întreabă:
Brasileiro întreabă:
sabin89 întreabă: