N-avem de unde sti exact, dar pot fi 2 ipoteze:
1.N-ai indicat codul IBAN al contului curent la care este asociat cardul, anexand un extras de cont la cerere.
2. Functionarul care a procesat cererea nu a fost atent si s-a orientat dupa cum primeai alocatia anterior implinirii a 18 ani.
Depune o cerere pentru virarea alocatiei in cont si anexeaza un extras de cont.
Atunci probabil este exacta ipoteza a doua si fa cum ti-am spus in primul raspuns.
Prima data dupa ce iti depui cererea cum ca ti-ai continuat studiile, iti vine prin posta alocatia. Abia de a doua oara incolo o sa-ti vina pe card. Asa am patit si eu.
Dar mă întreb de ce a venit prin poștă la bunica, dacă eu nu locuiesc acolo cu ea și mai e o distanță de cam 4 km între domiciliul ei și al meu
Probabil a fost o eroare.
Am avut o colega care prima oara a primit banii de la poștaș, iar mai apoi pe card fara sa facă nimic.
Mie mi-au intrat toți banii prima oară pe card, selectând chestia asta, bineînțeles.
Mai așteptă o lună, daca nu se schimba nimic și tot la bunica ta vin, fă ce o zis dl Ioandelasal
Bafta!
Tu esti proasta sau te prefaci, domnul Ioandelasal ti a explicat foarte clar, functionarul care a completat cererea nu a fost atent si de aceea nu ti a venit alocatia pe card faci atita tragedie din nimic, sau daca tot nu ai inteles nici acum mergi la secretariatul scolii si intreaba i pe ei, bă de ce ati trimis la bunica alocatia si nu mi ati virat o pe card? Si vezi ce spun ei, dar acum ai primit sau nu banii, ti a dat bunica sau îi tine la ciorap si de aceea esti asa furioasă
Poate ai mutatia pe buletin facuta acolo, sau ai pus datele la adresa acolo. Daca nu, atunci habar nu am nici eu.