| Maxx23 a întrebat:

Voi români v-ați muta în Ungaria?

24 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Nu, clar nu

| RAY a răspuns:

Nu,nu pentru ca sunt rasist nu am nimic cu ei si pentru ca din ce am discutat cu ei nivelul de trai e cam la fel, as alege Germania

| Violleta2022 a răspuns:

Nu. De ce as face asa ceva?
Eu m-am mutat direct in occident.
dar sincer, nu-i nici o diferenta inter Romania, Bulgaria, Ungaria sau Cehia... acum toate au aceeasi mentalitate, reguli si legi, asadar nu sari din lac in put, avand un avantakj teribil, al vorbitului cu accent greoi, intr-o tara straina, unde poti fii privit cu suspiciune si catalogat ca "clasa inferioara", fiindca ungurii, bulgarii si in general europenii, te vor privii intotdeauna cu superioritate, mai ales daca nu esti nascut, crescut acolo.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Budapesta e un oras frumos si cam atat amnde zis de Ungaria.

| gabicoo a răspuns:

Noi "români" rămânem în România!
Voi ungurii mergeți în Ungaria!
Az anyaország vár rád!
Te megérted?

| LPCTSTR a răspuns:

Niciodata.
Mai bine mor in Romania condusa de penali decat sa ma mut in tara ungurilor.

| gemeni6226 a răspuns:

Nicaieri nu m-as muta pana cand copiii imi traiesc in Romania.Dar m-as muta daca ar fi in alta tara si as avea nepoti ca as dori sa fiu linga ei.

| aditimus a răspuns:

Nu stiu cum ar reactiona ei, cunosti limba, vezi situatia de la noi cum este cu ungurii.

| JicaContra a răspuns:

Sigur, asa am sanse sa ies cu Barbara Palvin big grinbig grinbig grinbig grinbig grin

| Digikey a răspuns:

Au cea mai nesuferita limba.
Abia suport sa o aud cand opresc pe la vreo benzinarie la ei.

| RKBlue a răspuns:

Nu.
M-as muta in Noua Zeelanda...(poate o voi si face)

Sincer, daca nu stii maghiara si nu esti genul care invata mai repede o limba straina e greu.De ce?
Pai majoritatea ungurilor nu cunosc o limba straina, asa ca esti nevoit sa inveti repede.Plus ca nu sunt chiar asa de prietenosi cu strainii care se muta la ei(ca multe tari din Europa de est si centrala de altfel, etc.)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamne feri! Să-l schimb pe Ludovic Orban cu Viktor Orban?! Nu, nu am de ce.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da.
Mie imi plac schimbarile

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca mi-as lua o sotie de acolo.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Și eu sunt ungur după tata, dar nu cunosc limba maghiară. Și nu, nu m-aș muta în Ungaria. Dar văd că ungurii se mută la noi și cer autonomie pe aici. Vor Ardealul, pateul de la magazin.

| Anonima163333 a răspuns:

Nu cred, desi sunt 10% unguroaica;
m-am atasat de tara asta

| morfeo a răspuns:

Ce sens are sa te muti dintr-un **** de tara, in alt **** de tara? Mai bine te-ai muta in Bulgaria

| anonim_4396 a răspuns (pentru morfeo):

*** ești tu. România nu este ***. Este doar prost condusă. Avem locuri frumoase, numai că nu știm să apreciem.

| LPCTSTR a răspuns (pentru morfeo):

Nici Bulgaria nu exceleaza, ce-ai?
Poate Elvetia, Franta, Germania sau Belgia.

| morfeo a răspuns (pentru anonim_4396):

Normal ca tara e frumoasa, dar cand coruptia e cat casa, spitale nu ai, infrastructura nu ai, capitala e cea mai poluata din Europa, degeaba

| ioan452 a răspuns:

Măcar Ungaria fata de România ii o tara curată, nu ca la noi gunoaie peste tot. Si ungurii sunt mult mai educați decât noi. Personal as prefera o tara europeană mai dezvoltată.

| doctorandus a răspuns (pentru ioan452):

Orban le-a tras-o ungurilor cu democratie neliberala. Daca traiesti in Ungaria o sa ajungi sa ravnesti la libertatea din Romania. Bine, asta daca nu esti neofascist.

| 1hellotpu1 a răspuns:

Nu cred...Dar am un prieten de acolo și presupun că ungurii sunt prietenoși, dar de ce să pleci în Ungaria când ai o mini-Ungaria la Harghita?

Întrebări similare