Nu stiu cum ar reactiona ei, cunosti limba, vezi situatia de la noi cum este cu ungurii.
Au cea mai nesuferita limba.
Abia suport sa o aud cand opresc pe la vreo benzinarie la ei.
Nu cred...Dar am un prieten de acolo și presupun că ungurii sunt prietenoși, dar de ce să pleci în Ungaria când ai o mini-Ungaria la Harghita?
Ce sens are sa te muti dintr-un **** de tara, in alt **** de tara? Mai bine te-ai muta in Bulgaria
*** ești tu. România nu este ***. Este doar prost condusă. Avem locuri frumoase, numai că nu știm să apreciem.
Niciodata.
Mai bine mor in Romania condusa de penali decat sa ma mut in tara ungurilor.
Noi "români" rămânem în România!
Voi ungurii mergeți în Ungaria!
Az anyaország vár rád!
Te megérted?
Măcar Ungaria fata de România ii o tara curată, nu ca la noi gunoaie peste tot. Si ungurii sunt mult mai educați decât noi. Personal as prefera o tara europeană mai dezvoltată.
Nu. De ce as face asa ceva?
Eu m-am mutat direct in occident.
dar sincer, nu-i nici o diferenta inter Romania, Bulgaria, Ungaria sau Cehia... acum toate au aceeasi mentalitate, reguli si legi, asadar nu sari din lac in put, avand un avantakj teribil, al vorbitului cu accent greoi, intr-o tara straina, unde poti fii privit cu suspiciune si catalogat ca "clasa inferioara", fiindca ungurii, bulgarii si in general europenii, te vor privii intotdeauna cu superioritate, mai ales daca nu esti nascut, crescut acolo.
Orban le-a tras-o ungurilor cu democratie neliberala. Daca traiesti in Ungaria o sa ajungi sa ravnesti la libertatea din Romania. Bine, asta daca nu esti neofascist.
Normal ca tara e frumoasa, dar cand coruptia e cat casa, spitale nu ai, infrastructura nu ai, capitala e cea mai poluata din Europa, degeaba
Nu.
M-as muta in Noua Zeelanda...(poate o voi si face)
Sincer, daca nu stii maghiara si nu esti genul care invata mai repede o limba straina e greu.De ce?
Pai majoritatea ungurilor nu cunosc o limba straina, asa ca esti nevoit sa inveti repede.Plus ca nu sunt chiar asa de prietenosi cu strainii care se muta la ei(ca multe tari din Europa de est si centrala de altfel, etc.)
Nu,nu pentru ca sunt rasist nu am nimic cu ei si pentru ca din ce am discutat cu ei nivelul de trai e cam la fel, as alege Germania
Nicaieri nu m-as muta pana cand copiii imi traiesc in Romania.Dar m-as muta daca ar fi in alta tara si as avea nepoti ca as dori sa fiu linga ei.
Mario1994 întreabă: