| guvernatorul a întrebat:

Votati sau nu la europarlamentare? De ce?

Răspuns Câştigător
| CrucifiedCountess a răspuns:

Nu.De ce?
Stau in Bucuresti.Am buletin de Dambovita.Trebuie sa ma duc unde am buletinul, deci trebuie sa iau maxi-taxi. Dus-intors face 40ron! Astia ce-mi dau mie ca eu sa cheltui 40ron pentru ei?

169 răspunsuri:
| ingrijitoare a răspuns:

Ce profesii au candidatii la europarlamentare?

| Hopeless a răspuns:

NU, si stiti de ce? pentru ca pe oricine as vota tot treaba aia e, tot hot e, tot numai pentru portofelu si interesu lui va trage.am o intrebare mai buna, de ce nu putem sa alege parlamentari straini?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu. Niciodata nu mai votez. Pe cine dracu? Pe aceleasi gunoaie? Si chiar daca vin altii, la fel de gunoaie ajung ca si astia de azi. Eu zic sa ne transforma in sc romania sa, sa angajam persoane straine de tara, pe toate functiile publice, dar sediul sa nu fie in romania, caci se transforma si ei in gunoaie!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, votez! Doresc sa intram cu adevarat in Europa si sper ca cei alesi vor lupta pentru asta. Inca mai sper asta...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu.
De ce?
N'am 18 anilaughing)Mai trebuie' sa astept inca juma' de an.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu pot vota, pentru ca nu corespund, dar as fi vrut. un vot cat de nesimnificativ, poate schimba multe lucruri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe cine dreak sa votez, ca tot degeaba. O sleahta de tantalai chiulangii. Nesimtzitu de Corlatzean, cind l-a intrebat o gagica de la Realitatea de ce nu a onorat Parlamentul European cu prezenta, i-a dat cu flit. Adica ala s-a vrut parlamentar pentru gologanii pe care-i haleste si ca suna bine titlul. Vot spanakwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

NU! Nu votez deoarece activitatea europarlmentarilor nostri de pina acum nu este motivanta, nici in imaginea RO si nici in alte activitatii si proiecte pentru RO. Consider alegerile europarlamentare doar un fel de precalificari pentru alte alegerile din RO sau mai rau un fel de parcare a celor ce nu au prins un ciolan in RO.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

CrucifiedCountess iti dau ceva. Iti dau cu tifla si tie si mie si tuturor ne dau cu tiflawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tot timpul am mers la vot si intotdeauna m-au dezamagit.Acuma sunt somer, sunt aruncat de societate la groapa de gunoi.De ce sa votez, dati-mi un motiv, voi cei din televiziune. Puneti-va in situatia mea si veti intelege, stiti ce inseamna sa traiti din somaj, sa fii dator catre stat si sa nu te poti descurca, nu din vina ta, ci a politicii din tara.Eu acum imi astept sfarsitul in liniste si nu sunt batran.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu votez domne pe nimeni. Eu votand pe oricare din lipitorile prezente nu fac decat sa-l aduc cu un pas mai aproape de borcanul cu miere, la foamete promite orice numai sa-si bage limba-n el apoi nu-l mai lasa pana nu-l goleste sau ii da vreunul mai lacom peste limba, ca asta e tot ce face isi vede de interesul personal si sa-l pupe pe sef in dos, eu cu ce ma aleg? Se vede clar ca nu beneficiez decat de indiferenta din partea lor, ne minte la alegeri cu acelasi tupeu prostesc cu care ne reprezinta, suntem Romani cu totii inclusiv voi ipocritilor din guvern, daca nu erau tavanele alea din guvern asa inalte va faceati traseu pe el si mergeati ca un tranvai pe aceeasi ruta zilnic adica intrare-prezenta-iesire, ar trebui inventat un cuvant nou care sa va descrie caracterul ala parsiv, un cuvant care sa insumeze toate "calitatile" voastre ca ne-ati dat numai firimituri din ospatul voastru capital. Am citit pe undeva ca daca nu votez sa nu ma plang, ha-ha... oricum ajungi sa te plangi fie ca votezi sau nu, nici de liderii Europeni nu mi-e rusine, aia alti paraziti cu interese ascunse, le pasa de planurile lor si din cand in cand mai da un strop de atentie populatiei sa le aminteasca ca nu sunt singuri, eu stiu ca atunci cand faci ceva pentru. populatie se vede iar eu nu vad nimic, probabil am cataracta si nu stiu, cand voi avea bani ma voi duce la un oftalmolog pentru. consult sa-i dau spaga ca sa-mi dea un rezultat corect altfel cine stie cate zile spune ca mai am de trait, medicii... alte specimene... sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hotarat NU. Atat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai oameni buni. Votul este un drept cistigat, da' trebuie sa ai pe cine sa votezi. Noi nu avem alternativa. Avem o sleahta de hoti cretini, toti sint la fel. Dintre o balega si-un gainatz ce alegi? Ca amindoua put, amindoua sint in descompunere. Ce alegi? Alegi un rahat mare care te-mpute 4 ani. Unde mai pui ca Boc inseamna rahat. Sintem o tara condusa de un rahat, deci sintem de rahat. My God. Sintem blestemati.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, sa dau si eu un vot impotriva pdl-ului

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu voi vota. Democratia nu este un sistem potrivit pentru sec XXI in opinia mea. Majoritatea (care decide in democratie) e constituita in general din oameni naivi si slab informati.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, nu am timp de prostiile lor politice, nu mai am rabdare se le ascult toate minciunule, nu mai am incredere ca vor realiza ceva, imi este rusine sa fiu reprezentat in parlamentul european de astfel de oameni.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mertita nimeni... votul meu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

NU. Si nici n-am votat pana acum, desi aveam dreptul sa o fac din 1990.Pentru ca nu cred ca merita sa-mi irosesc 30-60 minute din viata pentru a alege dintre mai multe rele. Il voi vota pe cal care va reusi sa ma convinga (in caz ca va reusi cineva vreodata).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu votez. Vreau sa ia altii pentru mine deciziile importante. Daca ar fi candidat si maimutele de la ZOO Baneasa poate m-as fi dus. Dar asa... pentru cine?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt in vacanta in strainatate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bei Guvernatorache?! Esti tampitel de felul tau, nu? Io cred ca vrei sa raspundem DAAAA si sa votam PD-L. Prea este portocaliul, ce incadreaza intrebarea, asemanator cu al PD-L. Uite na. O sa votez de 100 de ori la 100 de sectii de votare ca tot este voie.Pe criza asta am sa fac TURISM dar ELECTORAL. Mai fac si eu un ban gramada.laughing)Si am sa votez cu altcineva.
P. S. : 1)gaseste si tu o culoare neutra.Esti Mazochist? Doar PD-L-ul ti-a gasit inlocuitor la Delta si... teapa.
2) Chiar si cei de la DISTRIGAZ SUD (in subordinea lui Bordurica) ne trimit acum facturi cu multtt PORTOCALIU si bine pus sa se vada si din plic.Cred ca o sa incep sa am alergie la atata culoare "preferentiala". Mesajele subliminale sunt evidente.happy Numai ca la roman merge chasul bree Guvernatorache.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, nu votez. De ce? E SIMPLU! N-am pe cine! Acest raspuns anuleaza raspunsul "nu vreau si nu vroiam in uniunea europeana".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Data trecuta au promis toti ca vor apara interesele romanilor. Nici unul nu a aratat ca grupul din care face el parte a obtinut rezultate mai bune pentru noi decat cei din alte grupuri. Asa ca o sa fie suficient si de data asta sa se voteze intre ei. Nu am pentru ce lupta, nu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce sa votez? Tampit nu sunt...inca. Tara asta se duce de rapa, incetul cu incetul, dusa de acesti politicieni verosi, corupti, prosti, needucati, ridcati in slavi de ziaristi inculti si de mase naive. N-ai cu cine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu daca voi vota sau nu.

Cu siguranta, aceasta decizie nu imi va influneta viitorul. Parlamentarii nostri europeni au fost si vor fi niste functionari platiti, pana la urma, tot din banii nostri, care, ca si restul functionarilor de orice fel, nu fac absolut nimic util. Bani aruncati degeaba...

Singura mea dilema, la aceste parlamentare europene este daca merita sa ma deranjez de la televizor sau de la un gratar ca sa pun si eu umarul la trimiterea maimutei cu buze umflate cat mai departe de tara asta si implicit de mine... Da' mi-e ca e ruda cu bumerangu' si se intoarce, asa ca... Nu m-am hotarat inca.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

DA, voi vota ca macar 30-35% din romani sa voteze si sa nu se creada ca ungurii reprezinta majoritatea in Romania.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu votez. E la fel de mult dreptul meu! Daca as avea o urma de speranta ca ar schimba cu ceva lucrurile, as merge cu cel mai mare simt de raspundere... Mult nu mai raman pe meleagurile noaste, iar patriotismul nu ma incearca!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu pentru ca nu conteaza cine castiga... toti sunt identici!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

CINE MAI MERGE VREODATA IN ROMANIA LA VOT... ESTE CLAR IMBECIL SI NAIV! (intrebarea este absolut idioata si fara nici un sens, voi chiar nu aveti ce face cu timpul si va scremeti neuronii vostrii de intelectuali fara experienta de viata, DEGEABA)

Întrebări similare