| guvernatorul a întrebat:

Votati sau nu la europarlamentare? De ce?

Răspuns Câştigător
| CrucifiedCountess a răspuns:

Nu.De ce?
Stau in Bucuresti.Am buletin de Dambovita.Trebuie sa ma duc unde am buletinul, deci trebuie sa iau maxi-taxi. Dus-intors face 40ron! Astia ce-mi dau mie ca eu sa cheltui 40ron pentru ei?

168 răspunsuri:
| buburutza a răspuns:

Eu votez! Este dreptul meu legal. Nu ti se pare normal, guvernatorule?

| sebastian_2565 a răspuns:

Nu! ma duc la vot pentru. ca nu vreau sa fiu partas la furaciunile pe care ulterior le vor executa castigatorii pentru a recupera banii pe ca re i-au bagat in alegeri si...chiar daca as incerca sa ma duc pe cine sa aleg? pe "editeze o fraza" sau fosti securistii, bleah...:-&.

| anonim a răspuns:

Da. votez pentra ca prin acest vot imi exprim dezacordul cu ceea ce se intampla in politica damboviteana.

daniela
| daniela a răspuns:

Nu pentru ca votul nefiind uninominal tot nu se va duce cine vreau eu

| baba a răspuns:

DA! Votez, pentru că e primul meu vot şi sunt entuziasmată.
Voi lua un pix cu mine, voi desena o căsuţă nouă, în care voi scrie "nimeni". Acolo va sta ştampila.
Ştiu că nu-mi vor număra votul şi că nu voi schimba nimic, însă mă va face să mă simt bine.

| piticu21 a răspuns:

Da

| ioana_5498 a răspuns:

As vota dar daca as avea pe cine, dar cum nici unu' nu-mi inspira nici un gram de incredere...prefer sa nu ma deranjez.
Dar, ca de obicei la noi se va vota din ura…daca se va vota! Si desigur…polarizat, pro sau contra Basescu

| FearNoEvil a răspuns:

Da. Din obisnuinta mai mult, nu ca as reusi sa schimb ceva. Parerea mea e ca 99% din politicieni sunt fie hoti, fie nesimtiti sau in cel mai "fericit" caz nu au habar pe ce lume traiesc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, votez! Doresc sa intram cu adevarat in Europa si sper ca cei alesi vor lupta pentru asta. Inca mai sper asta...

| selef a răspuns:

Nu, nu am cu cine sa votez.

| DenissaDeea a răspuns:

Nu voi vota! Nu ma intereseaza! desi sunt cetatean roman, nu sunt luata in seama ca roman cand vine vorba de a reface niste acte legale ca sunt roman, asa ca eu de ce mas deranja de acasa, cand unor bugetari le este greu sa dea niste informatii corecte de la un ghiseu, ce sa mai astept de la parlamentari? ziua de maine? ca in rest nu stiu decat sa dea taxe/impozite si legii! cel putin nu imi pare rau ca i-am votat eu, asa ca e alegerea fiecarui cetatean in parte de a vota sau nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu.
De ce?
N'am 18 anilaughing)Mai trebuie' sa astept inca juma' de an.

| ilie a răspuns:

Nu ca martor al lui IEHOVA am votat cu ISUS asa ca din punct de vedere politic sunt neutru, deoarece nici un guvern nu v- aputea satsface in totalitate nevoile omenirii.

| tukhey23 a răspuns:

NU.De ce? Pt. ca ''traim'' intr-o tara fara principi, fara un tel anume.Prefer sa stau acasa, uitandu-ma la tv... cum uni isi fac ''campanie'' pe banii mei.Tot nu fac nimic daca votez. Oricum cu sau cu votul meu. alegerile sunt aranjate happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu pot vota, pentru ca nu corespund, dar as fi vrut. un vot cat de nesimnificativ, poate schimba multe lucruri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe cine dreak sa votez, ca tot degeaba. O sleahta de tantalai chiulangii. Nesimtzitu de Corlatzean, cind l-a intrebat o gagica de la Realitatea de ce nu a onorat Parlamentul European cu prezenta, i-a dat cu flit. Adica ala s-a vrut parlamentar pentru gologanii pe care-i haleste si ca suna bine titlul. Vot spanakwinking

| claudya a răspuns:

Merg la vot, da nu stiu cu cine votez...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

CrucifiedCountess iti dau ceva. Iti dau cu tifla si tie si mie si tuturor ne dau cu tiflawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

NU! Nu votez deoarece activitatea europarlmentarilor nostri de pina acum nu este motivanta, nici in imaginea RO si nici in alte activitatii si proiecte pentru RO. Consider alegerile europarlamentare doar un fel de precalificari pentru alte alegerile din RO sau mai rau un fel de parcare a celor ce nu au prins un ciolan in RO.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu. Niciodata nu mai votez. Pe cine dracu? Pe aceleasi gunoaie? Si chiar daca vin altii, la fel de gunoaie ajung ca si astia de azi. Eu zic sa ne transforma in sc romania sa, sa angajam persoane straine de tara, pe toate functiile publice, dar sediul sa nu fie in romania, caci se transforma si ei in gunoaie!

lolita
| lolita a răspuns:

Eu vroiam sa votez dar surioara mea mi-a pierdut cartea cu locul in care trebuie sa votez si din pacate, nu am atata timp sa caut unde am fos selectionata sa-mi depun voul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu votez domne pe nimeni. Eu votand pe oricare din lipitorile prezente nu fac decat sa-l aduc cu un pas mai aproape de borcanul cu miere, la foamete promite orice numai sa-si bage limba-n el apoi nu-l mai lasa pana nu-l goleste sau ii da vreunul mai lacom peste limba, ca asta e tot ce face isi vede de interesul personal si sa-l pupe pe sef in dos, eu cu ce ma aleg? Se vede clar ca nu beneficiez decat de indiferenta din partea lor, ne minte la alegeri cu acelasi tupeu prostesc cu care ne reprezinta, suntem Romani cu totii inclusiv voi ipocritilor din guvern, daca nu erau tavanele alea din guvern asa inalte va faceati traseu pe el si mergeati ca un tranvai pe aceeasi ruta zilnic adica intrare-prezenta-iesire, ar trebui inventat un cuvant nou care sa va descrie caracterul ala parsiv, un cuvant care sa insumeze toate "calitatile" voastre ca ne-ati dat numai firimituri din ospatul voastru capital. Am citit pe undeva ca daca nu votez sa nu ma plang, ha-ha... oricum ajungi sa te plangi fie ca votezi sau nu, nici de liderii Europeni nu mi-e rusine, aia alti paraziti cu interese ascunse, le pasa de planurile lor si din cand in cand mai da un strop de atentie populatiei sa le aminteasca ca nu sunt singuri, eu stiu ca atunci cand faci ceva pentru. populatie se vede iar eu nu vad nimic, probabil am cataracta si nu stiu, cand voi avea bani ma voi duce la un oftalmolog pentru. consult sa-i dau spaga ca sa-mi dea un rezultat corect altfel cine stie cate zile spune ca mai am de trait, medicii... alte specimene... sad

| Sara a răspuns:

Da, este un drept constitutional a unei societati democratice.

| stardeea a răspuns:

Nu, pai nu am pe cine.

mira
| mira a răspuns:

Da.Ca sa ma bag in seama.

mlm
| mlm a răspuns:

Nu, pentru ca deocamdata nu imi inspira nici unul incredere.

| maya_4030 a răspuns:

Nu, pentru. ca nu vreau s-o vad si pe Baseasca aia mica, destul ca-l vad pe tatasau, sa mai spuna si aia "sa traiti bine"?

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, fiindca consider ca votul este un drept castigat cu greu si caruia nu am voie sa-i dau cu piciorul. Aveam 11 ani la revolutie, suficient pentru a-mi aminti ce mascarada erau alegerile in perioada comunista si pentru a ma simti privilegiata ca acum pot vota liber.
Sincer, mi-era foarte greu sa aleg cu cine sa votez, majoritatea candidatilor propusi neavand nici un merit, din punctul meu de vedere (Adrian Severin, Norica Nicolai, Renate Weber, Gigi Becali, Vadim Tudor). Toti cei enumerati sunt, din diverse motive, in opinia mea, niste figuri sinistre ale politicii romanesti si numai gandul ca ne vor reprezenta in Parlamentul European imi da fiori si ganduri de emigrare. Apoi am aflat ca candideaza Monica Macovei, o femeie pe care (inca) o respect si care chiar cred ca ar merita sa fie europarlamentar.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai oameni buni. Votul este un drept cistigat, da' trebuie sa ai pe cine sa votezi. Noi nu avem alternativa. Avem o sleahta de hoti cretini, toti sint la fel. Dintre o balega si-un gainatz ce alegi? Ca amindoua put, amindoua sint in descompunere. Ce alegi? Alegi un rahat mare care te-mpute 4 ani. Unde mai pui ca Boc inseamna rahat. Sintem o tara condusa de un rahat, deci sintem de rahat. My God. Sintem blestemati.

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Nu. Pentru ca nici unul dintre actualii candidati nu simt ca ma reprezinta nici ca roman, nici ca interese. ACelasi lucru este valabil si pentru prezidentiale.

Întrebări similare