| Girly97 a întrebat:

Voua vi se pare normala situatia de mai jos? In ultima saptamana inainte de concediul de iarna, inainte sa plece cu colegii nostri din oras pentru ultimele evenimente ale companiei, patronul ne-a spus ca ne va da o prima de Craciun. Numai ca pana in prezent nu am primit nimic si nu cred ca are vreo legatura cu mentenanta de 4 zile de la Banca Transilvania pentru ca prima de Craciun se da... inainte de Craciun...
Cand ne-a anuntat pe Whatsapp la inceputul lui ianuarie cand ne intoarcem la munca si o colega de-a mea l-a intrebat daca ne va da si prima de Craciun promisa nu a mai raspuns iar ieri cand ne-am intors la munca parea foarte deranjat de intrebarea colegei mele si a amenintat-o ca ii va scade din salariu daca mai intreaba vreodata de bani.
Ne-a spus ca intentiona sa ne dea prima de Craciun dar a fost dezamagit ca in ultima saptamana inainte de Craciun cand multi sunt fie plecati fie ocupati sa se pregateasca de sarbatorile de iarna am reusit sa invitam foarte putini oameni la evenimentele companiei si pe de alta parte a si "uitat" cum uita intotdeauna de noi.
Ne-a spus ca ne va da "prima de Craciun" la salariu desi nu meritam si sa ne gandim mai mult la munca decat la bani.
O intrebare: de ce NAIBA ne-a promis ca ne da prima de Craciun daca nu are aceasta intentie? Sigur, niciuna dintre noi nu l-a intrebat sau obligat. El a venit cu aceasta idee. Probabil asa procedeaza angajatorii cand "promit" cadouri de sarbatori angajatilor sai? Mie sincer mi-ar fi rusine daca as fi facut asa ceva.

6 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Daca imi aduc aminte la locul tau de munca au fost mai multe problema cu acest meltean pe care il aveti patron.
Conteaza felul omului, poate sa fie si cel mai bogat om din lume daca este un nesitit si avar nu da un leu nimanui!
Evident inteleg si faptul ca la privat nu este ca la stat, sunt institutii ale statului la care ei intre ei si-au dat prime de craciun cate 3000 de lei pana la 12.000 de lei, sunt curios ce SRL /SA din Romania da astfel de preme?
Deci cum ziceam cand banii sunt ai tai te doare, cand sunt banii cetateanului nu-ti pasawinking
Sfatul meu>> pe viitor cauta-ti alt loc de munca, aveti un administrator de joasa speta cu comportament de fost proxenet, actual cocalar!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Atitudine de patronas român. Probabil va va da prima la salariu

| anonimg a răspuns:

Acela nu-i patron. El să-și ia toiagul și să se ducă în pădure, căci mintea și inima lui sunt asociate cu sălbăticiunile, nu cu oamenii. El nu are dreptul să locuiască în mijlocul oamenilor. Și Dumnezeu va pedepsi pe mincinoși. Iar întârzierea îi va fi penalizată tot de Dumnezeu. Cine nu este om, atunci este animal.
Dar stau și mă întreb că poate nu s-a referit la ziua de crăciun a anului 2023, ci poate la vreuna din anii îndepărtați ai luminii.

| haileewatson a răspuns:

Pentru ca e un jerpelit de "patron" si nu inteleg de ce accepti sa lucrezi intr-un astfel de mediu toxic? Nu e prima oara cand spui probleme. Chiar nu exista alte locuri de munca? Va place sa fiti luate la misto si tu si colegele tale?

| KovacsB a răspuns:

Probabil intr-un exces de bunatate din cauza spiritului Craciunului a promis, apoi si-a dat seama ca nu meritati.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pari cam supărată. Vrei să vin pe la tine să facem nebunii? Poate te mai înveselesc. happy