| AvalohAlyn a întrebat:

Vreau sa fac un curs de operator PC sau de engleza incepatori in orasul Galati.Ma puteti indruma cam unde pot face cursuri de genul? Si exista si in mod gratuit?
Si inca ceva:Eu sunt pensionat momentan pe caz de boala pe motive psihologice,pot face un curs? Am auzit ca imi trebuie adeverinta de apt dar pana la urma e doar un curs, legal il pot face? Adica din cate stiu daca scrie ca sunt sub tratament pot face chiar si o scoala mai ampla dapai un curs..Deci legal am voie sa fac un curs de genul si unde l-as putea face?

3 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Pentru cursuri gratuite bintereseaza-te la AOFM Galati, ei organizeaza asemenea cursuri. De asemenea te poti uita si pe site-ul lor, acolo se anunta cursurile.

| AvalohAlyn explică (pentru Ioandelasal):

Si legal, teoretic, practic etc pot face un curs gratuit prin AJOFM daca am pensie de invaliditate momentan? Stiu ca trebuie adeverinta pentru curs de la medicul de famile care sa scrie apt, daca sunt sub tratament psihotrop si scrie asta in adeverinta credeti ca pot face cursul? Am dreptul?happy Multumesc

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns (pentru AvalohAlyn):

Nu pot sa-ti dau un raspuns exact, depinde de conditiile pentru cursuri pe care le instituie AJOFM.