| DjJohnKoKosH a întrebat:

Vreau sa intru la Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza dar am auzit ca se intra foarte greu si ca trebuie sa ai relatii, ca nu se intra pe merit.Asa e? E cineva care imi poate da mai multe informatii din experienta? Adica nu raspunsuri de genul "cred ca" sau "am auzit". Raspundeti numai daca stiti ceva sigur.

5 răspunsuri:
| iuyugu a răspuns:

Se intra cu pile sau daca esti foarte bun. Eu sunt, am intrat pentru. ca sunt bun si te astept si pe tine.

| neutrino a răspuns:

Mereu cei mici isi vor motiva esecurilor si propria neputinta prin tot felul de minciuni, aruncand cu gunoi peste succesul altora. Si la gradinita sunt unii copii care intra cu pile...dar asta nu inseamna ca un tanar capabil nu poate intra prin propriile puteri la o facultate buna.

| JohnnyBi a răspuns:

Ma lasi cu porcariile pe care le auzi? Asa ar fi trebuit sa am pile sa intru la unbr, si, desi am pile, am invatat de mi-au sarit ochii si am intrat le spatele meu. Nu exista institutie in statul asta cu regula generala de pile si relatii. Oriunde se intrA cu pile se intra si pe cunostinte

| DjJohnKoKosH explică (pentru iuyugu):

Ce inseamna a fi bun? la proba fizica sa zicem...zi-mi si mie rezultatele tale.Ca sa imi fac o idee.

| iuyugu a răspuns (pentru DjJohnKoKosH):

Da. Dar si la testul scris