Merita pentru ca poti aduna bani fara sa platesti din salariu dar partea negativa e salariul mic.
In armata nu platesti nimic, totul e subventionat de stat iar din banii care ii castigi lunar poti sa aduni pentru un imobil, masina sau ce vrei tu dar sant salarii mici la noi in tara, daca ti-ai schimba cetatenia intr-o tara mai civilizata ai castiga un salariu pe masura.
Nu stiu mie nu mi-a fost gandu dupa ce am terminat toate categoriile in permis sa ma bag in armata romana acum eram pe camion dar nu are nimic nu imi pare rau ca nu am intrat in tara incerc la straini pentru ca in tema transportului e nevoie de soferi militari. Iti place soferia nu-i asa?
Vezi detaliile pe www.mapn.ro stiu ca ai nevoie de 10 clase B si C si cand mergi la birou ei iti zic ce ai de facut in afara de poza tip si diploma sa o arati, trebuie sa te pregatesti fizic pentru probe.
A facut misto de tine cu 10 clase se poate intra, trimite un e-mail la adresa asta si spune-le ce ai patit sau suna
DIRECŢIA INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE Tel.: 021-402.34.00 sau 021 -410.40.40 interior 1011.601; Fax: 021-319.56.98; E-mail:drp@mapn.ro Biroul de Presă: Tel.: 021-402.34.00 interior 1011.603 sau 1011.604; Tel/Fax: 021-319.60.22; E-mail:presamapn@mapn.ro Purtătorul de cuvânt : Col. Constantin Spînu Tel/fax: 021-319.56.17; 021-319.56.80 E-mail: purtatorcuvant@mapn.ro
See more at: http://www. mapn.ro/contact/index.php#sthash.4l2GWVP2.dpuf
Legea nu prevede sa platesti dosarul de admitere, se fac gratuit dar ala e subnormal, du-te maine dimineata la OPC si fa plangere pentru ca nu merita sa lucreze acolo tipul ala. Le zici ca ti-a cerut bani pentru a face dosarul de admitere asa cum mi-ai zis mie si aia imediat ii da un sut in fund si poate intra la puscarie.
Da te vede tanar si crede ca esti prost, el zice ca costa 600 ron dar banii aia se duc in buzunarul lui, asa vorbesc magarii astia care fraieresc lumea mai deschis dar fa plangerea oricum. Cu bacu pe o parte are dreptate dar nu e un impediment sa-l ai incercarea nu are moarte.
Nu te duce...nu merita.Da-mi voie sa-ti povestesc experienta mea.M-am inscris, am fost anuntat cand sa-mi fac analizele.Mi-am facut analizele(au durat 3 zile analizele sa le fac). Apoi dupa ce mi-am depus dosarul cu analizele(totul a iesit ok fara probleme) au spus ca ma suna cand sa vin la testarea psihologica.A durat maxim 2 luni.Am fost chemat am dat testarea si am luat-o,a doua zi am luat si probele care nu sunt grele. Apoi mi-am lasat dosarul la CMZ(Constanta,de unde sunt eu). Faza este in felul urmator: Am un prieten bun care s-a inscris si el dupa mine.A luat probele cu mult dupa mine, eu le-am luat inainte.El a fost anuntat cand sa isi aleaga armele, la repartizare, iar eu asteptam mult si bine daca nu sunam la ei.Cand am sunat m-au luat cu vrajeala ieftine de buftea, ca vezi domne ca nu am lasat dosarul la ei si nu au ce sa mai faca.Decat sa o iau iar de la capat.Alt timp pierdut, alti bani pierduti.Si mi-am dat seama ca asteptau milogii spaga.Deci pe romaneste iti zic...invata tata o meserie si lasa aramata.E corupta si se intra pe pile.Eu am trecut toate probele pe merit si degeaba.Ca sa scape de mine, au inventat totul cu "nu ati lasat dosarul la birou".Fa ceva util si nu te gandii la bani. Poti sa faci banii aia si prin alte metode.O zi buna.
Fisa medicala te costa in jur de 20 de lei e doar taxa aia de la analize ...si eu am facut asta si stiu din propria experienta daca esti de la tara toata treaba te costa in jur de 70 de lei ..asta si cu transport inclus