| BeingSelfless a întrebat:

Zilele trecute m-am documentat despre modalitatea de a înființa un partid politic.
Dar unde găsesc un îndrumător pentru a fi politician independent?

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu este adevarat, nu este o conditie pentru a candida, alte sunt conditiile.
Uita-te in legile privind alegerile locale, parlamentare si pentru presedinte si o sa observi ca nicaieri nu exista conditia de a fi politician.

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cu ilegalitatea care ai facut-o deja la ANAF, semnand ilegal un contract cand tu nu aveai nici un drept legal, te alegi cu dosar penal pe viata si adios partid politic si vise de politician, odata ce esti deja infractor.

Ti-am mai spus, este chestie de timp pana te trezesti cu Politia la usa si cu actele false semnate de tine.
Mare, mare minune daca nu vei face si puscarie pentru fals in acte, dar de dosar penal pe viata, nu ai cum sa scapi.

https://www.tpu.ro/......m-inceput/

| BeingSelfless explică (pentru Violleta2022):

Tot cu Ioandelasal am discutat că nu ar fi o problemă din moment ce inchei activitatea, și se va șterge contul acela la ANAF. Am realizat acest lucru.

| blackann a răspuns:

Indrumator*

mai departe e legenda.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu stiu ce intelegi prin politician independent.
Poti sa ai idei si pareri referitor la politica, fara a fi inregimentat politic, asta nu inseamna ca esti politician independent.
Ca sa luam exemplu din Romania: te inscrii intr-un partid politic, tragi tare pana ajungi la o functie politica si apoi la una la stat, fie parlamentar, fie in administratie si apoi iti dai demisia din partid si se zice ca ai devenit independent.
P.S. Sunt Ioandelasal, nu Ioandelasala.

| BeingSelfless explică (pentru Ioandelasal):

Mă refer să fiu înregistrat ca politician independent, fără vreo legătură cu un partid politic existent, doar cu părerile mele, și particip la propriile mele campanii electorale pentru a deveni primar sau să dobândesc alte funcții mai înalte.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns (pentru BeingSelfless):

Nimic nu te impiedica sa participi ca independent la toate alegerile si nu trebuie nimic pentru aceasta, trebuie doar sa-ti depui candidatura.

| BeingSelfless explică (pentru Ioandelasal):

Totuși, candidatura trebuie să fie "în calitate de politician". Despre acest lucru, întreb.
Cum se dobândește, fără partid politic?
În același sens, să semnez contracte în această calitate.