Aștept ziua când pleacă ambii in Rusia sau Austria și nu mai auzim de ei
Să ai democrație și să sărbătorești de bună voie zilele unor personaje politice exact ca pe vremea dictatorilor mi se pare o prostie next level. Adică și eu îl susțin pe ND, Zelensky e idolul meu în viață, dar habar nu am când s-au născut vreunul și nici nu le-am urat LMA și nici nu cred că o voi face, cu atât mai puțin să îi sărbătoresc. Lui Zele i-am mai trimis niște mesaje de admirație care m-au lăsat și pe mine mască de cât de frumos pot să scriu, însă doar atât. Am făcut donații ucrainenilor în repetate rânduri, dar nu au treabă cu admirația pentru el și da, donez și ajut constant și românii și sfătuiesc pe toată lumea să facă asta, în loc să sărbătorească niște persoane corupte, pro-ruse care o duc mult mai bine decât majoritatea românilor.
Corect! Acești prieteni ai lui Putin ar trebui sa își facă bagajele și o șteargă acolo! Nu le va duce nimeni dorul! Ori înapoi in Austria cu ei sa îi suporte austriecii nu noi
Ești pe lângă la fel ca de fiecare dată.
Da, eu prefer un "dictator"care nu își lasă țara înjosită nici măcar de superputerea SUA, care și-a donat averea soldaților și nu vrea să cedeze niciun centimetru din teritoriul țării cotropitorilor ruși.
Dacă vouă vă plac dictatorii care invadează alte țări și le anexează teritoriile indiferent de pretext și vreți să vă lăsați țara condusă de marionetele lor e alegerea voastră, dar asta nu înseamnă că e cea bună.
TheMoon15 întreabă: