Unde se pot publica online diferite scrieri și texte sau comanda cu opțiunea să introduci textele tale și să ții le scoți sub forma unor cărți?
Ce părere aveți de seria de cărți Medicina povestita (pe înțelesul tuturor) de doctorul Vasi Radulescu?
La simulare bac, la subiectul 3 am scris titlul operei incomplet: "eu nu strivesc corola de minuni", fara "a lumii". Ma depuncteaza?
Salut TPU! După ce arc din Pisicile Războinice ar trebui să citesc Onestar Confession?
La ce pagină se află citatul "Daca pământul pe care mergi, pe care- l calci fara sã te gândesti la el - durere încorporatã in pasi ca cerul in ochi - ai simti deodata ca sufera din pricina ...? (mai mult)
1. Atât de mult aș vrea să fi aici Tot ce simt să- ți pot spune Să te aud iarăși cum îmi zici Cum mă iubești, cică pe bune 2. Acum focul dorului mă arde Întuneric mi- e-...? (mai mult)
1. În drumul lung dinspre București, Când trenul se pierdu în noapte, O zărisem pe cea râvnită, Și eram atât de aproape. 2. Însă mutul meu glas nu îndrăzniră Să o întrebe...? (mai mult)
Stie cineva ghicitoarea cu "O broasca sta pe lac si face top top, e vie sau e moarta?"
Bună. Are cineva seria twisted în format pdf? Tradusă în română caut
Salut! Puteți să-mi recomandați 5 cărți de educație financiară?
Salut TPU! Arcul 9 din Pisicile Războinice este oficial?
Bună TPU am dat ieri, 23.02, olimpiada lectura ca abilitate de viata si ma întrebam in cate zile apar rezultatele. Săptămana vitoare este vacanta, deci cred ca rezulatetele vor apărea doar după...? (mai mult)
Bună TPU îmi puteți spune când apar rezultatele olimpiadei OLAV(Olimpiada lectura ca activitate de viata)?
Bună TPU am fost azi la OLAV dar local si sunt foarte stresat, am găsit baremul pe net și am văzut ca la subiectul 1 am greșit un ex si la subiectul 2 la fel deci am minus 1 pct so maxim 9 pot lua...? (mai mult)
Buna seara! Imi poate recomanda cineva niste carti, un roman politist/thriller in care sa nu fie relatii?
Buna ziua, Caut 2 carti de la editura Aquila: Marea enciclopedie a cunoasterii (2008, cred) si Marea enciclopedie a lumii vii (2007). De unde as putea sa le comand? Sau daca se gasesc in format electronic. ...? (mai mult)
Buna seara! Azi am citit 137 de pg intr-o zi, e normal? O pagina din carte are destul de mult scris
Bună TPU as vrea sa ma ajutați cu ceva, trebuie sa fac o "poezie de dragoste" pentru următoarea ora de romana, pentru activitate de la scoala și vreau sa va întreb dacă ați putea da îți dai ...? (mai mult)
Hey! Poate cineva sa imi recomande ce sa citesc de la Franz Kafka? De ceva timp vreau sa ii descopar stilul de a scrie si nu stiu cu ce sa incep…
Are cineva seria de cărți Magnus Chase și zeii din Azgard in pdf? Daca o are cineva puteți să trimiteți in drive?
Buna tuturor! Am o nelamurire. Care varianta este corecta: "acel moment cand" sau "acel moment in care"? Sau ambele variante sunt corecte?
Salut, exista in limba romana toata seria de carti assasins s creed scrisa de Oliver Bowden? Am primele 5 parti ale seriei : Renasterea, Fratia, Cruciada Secreta, Revelatii, Renegatul
O idee despre pozitivismul evolutionist a lui Herbert Spencer. Credeti sa Grecii au eliminat salbaticia, barbarismul, vulgarismul prin evolutie sau civilizatie? Credeti in preogresia modernistilor...? (mai mult)
O parere despre Stiinta Literaturii de Mihail Dragomirescu. https://ebooks.unibuc.ro/filologie/morar/13.htm De ce Ferdinand Brunetière respinge impresionismul critic?
De Ion, Morometii, Ultima Noapte etc. stim cu totii, dar ce alte romane din istoria literaturii noastre credeti ca ar merita mai multa atentie?
Salut! Sunt student la Litere și am o nelămurire în legătură cu anumite noțiuni de fonologie, și anume: Care este diferența dintre literă, sunet, fonem și grafem? În capul meu, acești termeni...? (mai mult)
Stim ceva despre pozitia religioasa a lui Shakespeare?
Bună ziua! Sunt un autor debutant și doresc să îmi public cartea, pe care chiar ieri am reușit să o termin. Problema este următoarea. Se poate publica aceeași carte la două edituri diferite?...? (mai mult)
Aceasta este o întrebare pentru cei pasionați de cărți și dacă nu sunteți, poate vreți să descoperiți această pasiune. Tare m- am mirat când am căutat în București, dar niciunde nu am...? (mai mult)
Buna seara, stiti unde as putea sa scriu content contra cost? Ma pricep si la digital design. Limba in care pot sa scriu sunt urmatoarele: - engleza - franceza - japoneza - romana Va multumesc frumos...? (mai mult)
Bună ziua, caut o listă de cărți motivaționale bune și cunoscute care să nu fie legate de religie sau Dumnezeu și doar de creștere personală....am anxietate socială și depresie uneori sau ...? (mai mult)
Ma poate ajuta cineva cu vol 2 din iubire periculoasa de Georgianaa Sandu?
Care este cea mai amuzantă, ireverentă și plină de umor carte pe care ați citit- o? Tocmai am terminat de citit „lamb, the gospel according to Biff, Christ's childhood pall„ scrisă de Christopher...? (mai mult)
Ma puteți ajuta cu 3 poezii care au tema iubirii și a naturii?
Cand va confruntati cu un roman dificil dar considerat a fi canonic sau important pentru literatura, cum procedati? Cititi un comentariu inainte? Cititi doar cate putin in fiecare zi? Reveniti la el dupa...? (mai mult)
Buna ziua! Aceasta intrebare este dedicata exclusiv celor ce au citit romanul "Oameni anxiosi", de Fredrik Backman (in caz contrar, va rog sa nu raspundeti). Ce parere ati avut despre acesta? Pe o scara...? (mai mult)
"Primarul pare a fii corupt" sau "Primarul pare a fi corupt" Prima sau a doua varianta este cea corecta. Si, daca varianta corecta este cea de-a doua imi puteti explica de ce? si viceversa.
Buna TPU, rezultatele de la simularile de clasa a 8 a pe tara se transmit si parintilor? Sau doar elevului i se transmit notele?
Bună TPU! Astăzi purtam o discuție cu prietena mea și ne- am întins la vorbă până am ajuns să depănăm amintiri. Tot vorbind, ne- am amintit de o serie de cărți pe care o avea ea în copilărie,...? (mai mult)
Bună ziua! enbook.ro este site ok? Văd că au multe cărți de la Cambridge University Press. Vă mulțumesc!
Ce carti v-au deschis ochii, v-au marcat? Ma refer sa aiba legatura cu viata.
Ati citit cumva romanul "Oameni anxiosi", de Fredrik Backman? Daca da, ce parere aveti?
Buna! Oare,, eul liric" se scrie cu litera mare sau mica cand nu e la inceput de propoziție? Ma refer la asocieri etc la ex de EN
Stie cineva carti in care personajul sa-si dea viata pentru altcineva?
Salut, TPU! Unde gasesc "Pasarile Lumii" de Dimitrie Radu in format electronic? Si "Din lumea mamifer Vol. 4 Mamifere galericole" de Dumitru Murariu. Am deja atlasul zoologic romanesc din 1980 si celelalte...? (mai mult)
Pentru cine a citit cartea "Pacienta tăcută" de Alex Michaelides, există și partea a doua a cărții? Am vrut să- i dau nota 10/10, dar m- a dezamăgit finalul. Dacă Alicia Berenson era vinovată...? (mai mult)
Am nevoie de un text din 200 e cuvinte pentru limba română, ca temă limba română este cartea noastră de vizită
Poti ajunge la un liceu sau la profesionala daca iei sub 5 la evaluarea nationala 2024
Buna! Vreau sa aplic la facultatea de medicina, sunt clasa a 11 a si as vrea sa ma apuc sa citesc o carte care sa ma si ajute cat de cat la facultate. Imi puteti sugera niste titluri a unor carti de medicina?...? (mai mult)
Exista biblioteci cu ebooks in România cu înregistrare gratuita? Cu carti de tot felul. Nu doar românești
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Marius22222222222 întreabă:
Xena20 întreabă:
led10 întreabă:
octav005 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Up (Deasupra Tuturor)
Ai urmarit cu emotie povestea lui Carl si a lui Ellie? Ai prins drag de Russell, dar si de amicii sai, Dug si Kevin? Afla cat de bine ii cunosti!