Buna! Imi place inceputul tau, cred ca e original, dar pentru a scrie o carte parerea mea e ca mai ai mult de lucru.De asemena, te sfatuiesc sa dai mai putine detalii si sa lASI O UMBRA DE MISTER IN CEEA CE SCRII, NU SA EXOLICI TOTUL IN PROPOZITIA VIITOARE, PANA la urma literatura presupune si acel mister de care iti vorbeam. Oricum pentru prima experienta literara eu zicm ca e destul de bine. Iti dorecs sa te perfectionezi, sa ajungi sa publici cartea si sa iti indeplinesti toate visurile.Astept continuareas povestii. Succes!
Nu.eu am 13.si cartea are continuare.nu ramane fata fara partener
E un început.Continuă să vedem ce iasă. Părinţii care ai zis că sunt profesori, ce părere au?
Draga mea nu e rău dar până să scrii o carte mai e cale lungă.Te sfătuiesc să mai citeşti şi să lucrezi mai mult la descrieri că în ritmul ăsta nu ai să reuşeşti să scrii o carte de cel puţin 100 de pagini.Nu te supăra pe mine e doar un sfat.
O zi bună!
Buna,
Sincera sa fiu nu am inteles mare lucru din ce ai scris aici.Ce ai inceput tu aici, nu se poate numi o carte, cel mult o compunere facuta de un elev de clasa a IV-a. Daca intr-adevar esti in clasa a IV-a e ok, daca nu...ai probleme mari la exprimare si imaginatia e aproape zero sa zic asa.
Bafta!
Mai ai de lucru.Trebuie sa conturezi o poveste astfel incat sa iasa fain.O carte nu se scrie usor.Eu am incercat sa scriu una de poezii, trebuie sa te concentrezi mult si sa dai tot ce-i mai bun din tine sa scrii pe hartie tot ce suna bine; sa ai mare grija la exprimare si inspira-te din mai multe lucruri, apoi scrie ideile pe care le-ai gandit si perfectioneaza-le. Dupa aceea reia, adica mai citeste de cateva ori ce ai scris si fa modificari unde este nevoie si pana la urma sigur iese ceva bine, dar mare atentie la ceea ce vrei sa scrii in cartea ta! Bafta!
N-am avut răbdare să citesc tot, dar mai ai de lucru. Începe şi tu cu nişte compuneri, apoi schiţe şi mă rog, proză scurtă.
Mufix întreabă:
DeProfundis99 întreabă: